Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért mondja azt az összes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja azt az összes férfi, hogy rossz nővel együtt élni, és jobb egyedül élni?

Figyelt kérdés

Akiket ismerek párkapcsolatban vagy házasságban élő férfiakat, mind csak folyton panaszkodnak, hogy nagyon rossz egy nővel házasságban együtt élni.

Mert: mindig kötekednek, mindig van valami bajuk, nem engedik a szexet, csak heti 1 - szer, sokat kell rájuk költeni.

Van, aki azt mondta, hogy a barátnője korán fekszik, délig alszik, aztán 13 óráig nyomkodja a közösségi oldalakat. Mondjuk a telefonnyomkodást megértem, hogy zavaró, ha valaki túlzásba viszi.

Konditeremben, munkahelyen gyakori téma a nőkkel való együttélés.

29 éves leszek, de még sosem éltem együtt(családon kívül) nővel. Bevallom, ilyenkor elgondolkodom, akarok e valaha.

Mindig mondják, hogy mennyire irigyelnek engem, hogy egyedül élek, és nem kell egy nő szeszélyeit elviselnem.

Vam, aki azt mondja, csak azért jó együtt élni egy nővel, mert legalább nem vagy egyedül.

Egyébként, nem papucs férfiak mondják ezt, hanem több alfahím típusú férfi is! Elgondolkodtató...

2021. jún. 9. 13:51
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
59%
végre megvagy PlutoIn1stHouse, téged vártunk, már mindenki nyilatkozott
2021. jún. 9. 14:11
 12/39 A kérdező kommentje:

Pont, hogy azt szokták mondani, hogy eleinte minden tökéletes! Általában a gyerek megszületésével vagy a összeköltözéssel szoktak kezdődni a gondok - az elmondottak alapján.

Nekem a nagymamám meg pont az ellenkezőjét mesélte, hogy a nagypapával volt nehéz együtt élni, mert a kocsma meg a biliárdozás volt neki a legfontosabb... Aztán neki állt feljebb, ha a mama ezért szólni merészelt... Aztán el is váltak elég hamar.

Azért maradnak a nők és a férfiak is egyaránt egy számukra rossz, boldogtalan kapcsolatban, mert még mindig jobb, mint egyedül élni. Sok ember nem tud egyedül élni, nem bírja a magányt.

Ez lehet a magyarázata, hogy miért nem lépnek ki egy kapcsolatból.

2021. jún. 9. 14:13
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg nem kell panaszkodniuk. Hiszen sokkal jobb mint egyedül. Tiszta sor.
2021. jún. 9. 14:15
 14/39 anonim ***** válasza:
95%
Nyilván az összes férfiról van megint szó, az összes nővel kapcsolatban, hiteles forrásokból szerkesztett igényes iromány, és nyilván bizonyított állítások, nem csak a 10 nőgyűlölő gyakoris közül az egyik unalom irománya.
2021. jún. 9. 14:15
 15/39 anonim ***** válasza:
16%
Kényelmesebb és praktikusabb boltban venni a tejet és a húst, mint itthon tartani egy tehenet.
2021. jún. 9. 14:19
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
nehéz, mert nem mindenkinek való az együttélés, ha már csak az egyik fél nem tud kommunikálni és elismerni a saját hobortjait akkor az veszett űgy. Sokan azt hiszik az összeköltözés meg a házasság az majd egy felsőbb szintre emeli a kapcsolatot, ahogyan én látom sokknál inkább eltávolódáshoz , feszültséghez vezet.
2021. jún. 9. 14:20
 17/39 anonim ***** válasza:
97%
Érdekes h vagy rossz kapcsolat vagy egyedül. Sokat elmond az általános mentalitásról. Létrehozom a fekete lyukat a gyakorikérdések mátrixban és leirom h én boldog kapcsolatban élek ahol minden rendben. Igen vannak megbeszélnivalók de soha egyikünk sem emelt hangot a másikra, nem telik el 5p mosoly nélkül, soha egyszer nem érezte magát egyikünk sem kellemetlenül, igazi társak vagyunk. Ehhez mit szóltok? Lehet igy is.
2021. jún. 9. 14:23
 18/39 anonim ***** válasza:
98%
Igen. Ezeket a tökéletes férfiakat rakenyszeritík, hogy együtt éljenek egy semmire nem jó, csak problémát okozó nővel.
2021. jún. 9. 14:26
 19/39 anonim ***** válasza:
75%
Ez azért van, mert a legtöbb férfinek csak az számít, hogy jól nézzen ki a nő. Aztán együttélve már észreveszik, hogy amúgy milyen elviselhetetlen személyisége van. Csak akkor már késő. Jól kell párt választani, akkor nem lesz ilyen probléma, vagy ha igen, akkor el lehet válni.
2021. jún. 9. 14:31
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondtam... Kifejezetten szeretek együtt élni az asszonnyal, pedig nem tegnap költöztünk össze...
2021. jún. 9. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!