Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, hova költöznétek?
Figyelt kérdés
Szeptembertől Pestre megyek egyetemre, de a barátomat nem vették fel, ezért OKJ-ra (vagy mi lett most belőle) fog menni. Én lehet hogy kollégiumban fogok lakni, és akkor ő egy baratjával vagy idegenekkel költözne össze. Nem élünk a szüleimmel rossz körülmények között, ezért lehet, hogy kollégiumba nem vesznek fel. Ha nem vennének fel szóba jött, hogy összeköltözhetnénk. Félek, hogy ha vele élnék kimaradnék az egyetemi életből, hiszen ott lenne egy lakás amit rendben kell tartani, főzni mosni kell a másikra is. Egész más élet lenne, mint kollégiumban. Szerintetek? Tapasztalatok?2021. jún. 1. 16:48
21/26 anonim válasza:
Én ezt most ejteném... ha már összeköltözés nélkül ezt várod... háát... bátor vagy...
22/26 A kérdező kommentje:
Hajlamos vagyok túlgondolni a dolgokat, lehet, hogy csak túlreagálom... de én most ezt érzem. Jelentkezem kollégiumba, de nem vagyok túlságosan hátrányos helyzetű, annyi hogy a nagyszüleimmel élek, úgyhogy lehet nem kapok helyet. Ha nem vesznek fel kollégiumba akkor összeköltözünk.
2021. jún. 17. 08:50
23/26 anonim válasza:
"főzni mosni kell a másikra is" Miért kellene? Főz, mos, takarít Ő is
24/26 anonim válasza:
"így nőtt fel...a nők vezetik a háztartást a férfi pénzt ad rá" . Ilyen pasival nem kell kezdeni, nagyon rossz vége lesz
25/26 A kérdező kommentje:
Lehet pár év múlva visszajövök és elmondom hogy alakultak a dolgok :DD
2021. jún. 28. 19:05
26/26 A kérdező kommentje:
Hát végül összeköltöztünk és lassan végzek is az egyetemen. Valóban nem volt olyan az egyetem "mint a filmekben". Egy egyetemi bulin sem voltam, de rengeteg barátot szereztem ami sokkal jobb. Mesterre már levelezőre mennék mindenképp, de attól már nem is várok ilyen nagy élményt, mint amit elsőre vártam itt alapképzésen. :)
A közös élet úgy indult, ahogy gondoltam, de sokat fejlődtünk mind a ketten és együtt tanultuk meg hogyan is kell felnőttnek lenni. Lett munkám is egyetem mellett, amivel jobban is keresek, mint azt remélni mertem, így az albérlet és az egyéb kiadások sem jelentenek gondot.
2024. márc. 22. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!