Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tennétek, hova költöznétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, hova költöznétek?

Figyelt kérdés
Szeptembertől Pestre megyek egyetemre, de a barátomat nem vették fel, ezért OKJ-ra (vagy mi lett most belőle) fog menni. Én lehet hogy kollégiumban fogok lakni, és akkor ő egy baratjával vagy idegenekkel költözne össze. Nem élünk a szüleimmel rossz körülmények között, ezért lehet, hogy kollégiumba nem vesznek fel. Ha nem vennének fel szóba jött, hogy összeköltözhetnénk. Félek, hogy ha vele élnék kimaradnék az egyetemi életből, hiszen ott lenne egy lakás amit rendben kell tartani, főzni mosni kell a másikra is. Egész más élet lenne, mint kollégiumban. Szerintetek? Tapasztalatok?

2021. jún. 1. 16:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Én a párommal mennék, de te inkább az egyetemi életet választanád. Nincs ezzel gond.

Honnan tudjátok, hogy felvettek?

2021. jún. 1. 20:06
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
A kollégium valóban jó arra, hogy kapcsolatokat építs ki, amik később jól jönnek. de viszont kényelmetlen, már bocs, de még maszturbálni sem tudsz. én a lakást választanám, de viszont nem költöznék össze a pasimmal. még érhetnek új impulzusok. attól, hogy van lakásod, nem vagy köteles összeköltözni mással. hiszen sokan járnak úgy, hogy mindkét félnek van hol lakni és csak később költöznek össze. az összeköltözés lépcsőfok az emberi kapcsolatban, egy év együttélés után gyakran már eljegyzés is van. szóval ha ezt nem érti meg, akkor engedd el.
2021. jún. 1. 20:37
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
MOST felejtsd el azt a gondolkodást, hogy neked kell ganézni utána!! MUNKAMEGOSZTÁS!!! csak ebbe menj bele, mert keserves évek várnak rád a háziszolga szerepben
2021. jún. 2. 15:31
 14/26 A kérdező kommentje:

(Onnan tudom, hogy felvettek, hogy már tavaly felvettek csak halasztanom kellett egy évet.)

A többieknek köszönöm a véleményeket, tanácsokat. Én is érzem magamon, hogy elsősorban most egy év kollégiumi bulisabb hangosabb társasági életre vágyom. Ha vele élnék tudom, hogy a takarítás és egyebek az én dolgom lenne, hiszen pont azért mennék koliba mert egy albérletet a semmiből nem tudok kifizezni, ezt ő fizetné. Így nőtt fel...a nők vezetik a háztartást a férfi pénzt ad rá.

Persze tudom egy kollégiumban is kell takarítani, meg mosni főzni, de ott amikor időm van rá, nem úgy hogy mire hazaér legyen kaja és legyen rend.

2021. jún. 3. 07:15
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
fúúú ne haragudj, de ez szörnyen hangzik. és amikor te is elkezdesz dolgozni, lesz pénzed, akkor mi lesz? akkor már semmi nem indokolja, hogy szolgáld. amúgy meg attól, hogy ő így nőtt fel, még nem kell nektek is így éni
2021. jún. 3. 14:35
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen "férfival" sosem szabad összeköltözni, nem csak a főiskolai évek alatt.
2021. jún. 3. 15:26
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek 16tal
2021. jún. 3. 16:05
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Párom is így nőtt fel, aztán “átneveltem” 😄

Persze az úgy más, ha cserébe ő fizet mindent, de attól tartok később is elvárná , hogy te csinalj mindent amikor már dolgozol te is

2021. jún. 3. 17:44
 19/26 A kérdező kommentje:
Én is szeretnék erről áttérni egy megosztott munkamenethez🙂 de amíg ő fizetne mindent nem érezném jogosnak
2021. jún. 6. 11:32
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

#19: soha az eletben nem fog házi munkát végezni.

Ne csak ő fizesse. Fizessenek ketten. Ja, és SOHA be légy csicska.

2021. jún. 6. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!