Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lehet abból valami gond, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet abból valami gond, ha egy pár együtt vesz ingatlant, de az egyik fél csak nagyon kicsi arányban tud beszállni az ingatlanba?

Figyelt kérdés
Lehetnek ebből konfliktusok? A kevesebbet fizető félnek illik felajánlania, hogy szerződésben kössék még, hogy kisebb tulajdonrész illeti, még ha ebből csak a gesztus marad és nem fogják ezt ténylegesen jogilag fixálni? Vagy az a normális, hogy a pár másik tagja ezt elfogadja, elvégre a párjáról/házastársról van szó? Ha ti ebben a helyzetben voltatok, hogy álltatok hozzá?
2021. máj. 30. 12:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

Sima párkapcsolatban, ha nekem nem lenne rá pénzem, bele se mennék közös ingatlanba. Később úgyis szívás lesz belőle. Az, hogy most jól megvannak, csak a jelen, az élet zajlik...

A házasságban meg megint más dolog.

2021. máj. 30. 12:40
 12/18 anonim ***** válasza:
1%
Nőben nem lehet megbízni ilyen téren. Szerződés a minimum
2021. máj. 30. 12:41
 13/18 anonim ***** válasza:
88%
Hihetetlen amúgy hogy még az ilyen kérdéseknél is vannak akik csak egy jólesőt nőgyűlölősködni jönnek ide 😂😂 Ne aggódjatok, titeket sose fog nő kisemmizni 😀
2021. máj. 30. 12:48
 14/18 anonim ***** válasza:

Én lettem volna a kevesebbet fizető fél és én ragaszkodtam a szerződéshez. Nagyon jó dolog!

N

2021. máj. 30. 12:49
 15/18 anonim ***** válasza:
6%
13-as! Pont a fajtád miatt van.
2021. máj. 30. 13:02
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
#15 milyen fajtám? A férfigyűlölő femináci fajtám? A 10-es is én vagyok, a srác rokona, aki igenis helyesnek tartom hogy olyan arányban legyenek tulajdonosok a felek amennyit beletettek. Nemtől függetlenül. Te meg jössz és ideböfögöd a szokásos minden nő pénzéhes, vigyázni kell velük. Kinek is van itt "fajtája"?
2021. máj. 30. 13:17
 17/18 anonim ***** válasza:

Ilyenkor mindig arra kell gondolni hogy mi lesz ha szétvàltok.

Félre kell tenni a szerelem, bizalom, hit, igéret szavakat.

Egy jogügyletet csak tiszta fejjel szabad intézni.

2021. máj. 30. 13:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha hitelt is fel kell venni, akkor nehéz igazságot tenni, hiszen úgy lenne észszerű, ha a törlesztő részleteket is olyan arányban fizetnék, ahogy a tulajdoni hányad alakul, node egy idő után, amikor összemosódik az enyém-tiéd, akkor ez már érdekesen fenntartható.
2021. máj. 30. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!