Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet együtt élni egy feminista nővel?
Az attól függ. Egy átlagos, klasszikus értelemben vett feminista az pozitív jellem, szerintem.
Ha viszont eltúlzott, mindenbe a nemiséget belelátni akaró "Social Justice Warrior" vagy az úgynevezett "Karen" karakter, akkor az már nem annyira jó. Sőt, nagyon nem jó. Ők azok akik egy másodpercig sem tudnak elszakadni ezektől a dolgoktól, lehetetlen velük filmet nézni, mert szinte biztos előkerül valami rinyálda, hogy "miért van ilyen kevés eszkimó szereplő?" "miért nem csak nők szerepelnek a filmben?" "miért ilyen férfias a jelzőlámpa-embereke?" rosszabb esetben "Tiltsuk be a himnuszokat, mert azok nácik és kireksztőek" - ezzel az utolsóval találkoztam "élőben", egy kvázi "csoporttárs" révén aki be is tiltaná őket a mai napig és valami ilyen internacionálé-jellegű dalt vezetne be helyette ami "szép és sokszínű".
Eh.
2021. máj. 20. 15:19
Betérdelnek egyáltalán?
Magyarázd már el nekem hogy ez mit jelent?
Amúgy vannak feminista férfiak is elég sokan akik tiszteletben tartják a nőket.
2021. máj. 20. 15:20
2.
És ha valaki simán csak "neutral" és jellem alapján ítél nem pedig nemi alapokon, akár ide, akár oda - akár pozitívan vagy negatívan?
2021. máj. 20. 15:23
A férjem eléggé élvezheti ha már 10 éve bírja. Érdekes módon neki teljesen természetes, hogy én is dolgozom, nem csak ő, én is tanulhatok és előreléphetek, nem csak ő, nekem is vannak saját hobbijaim, nem csak neki, azt is természetesnek veszi, hogy a költségeket és a feladatokat is felezzük aszerint, hogy ki mit szeret jobban csinálni (pl. csak én főzök-sütök, de csak ő mosogat). Ha annyira szenvedne az egyenrangúságtól akkor nem velem lenne hanem valami engedelmes, szolgálatkész kis lábtörlővel, de érdekes módon az a típus sosem kellett neki, mert nem tudná tisztelni. Én is kíváncsi lennék mit jelent nálad a betérdelés, ezzel a kifejezéssel még nem találkoztam.
2021. máj. 20. 15:25
"Betérdelnek egyáltalán?"
És te?
2021. máj. 20. 15:25
én az vagyok és éppen válok, szerepre anyuka és háztartásbeli voltam, nőies is, de azért maradtam itthon a gyerekkel mert apuka szart se akart csinálni itthon. én meg ugy voltam nem fogok gurizni meloba és még itthon is én csináljak mindent. férjem most már besokkalt, kéne a fizetésem szerinte ingyenélő vagyok. én meg mondtam jó, de ha nekem dolgozni kell és minden mást is én csinálok az nekem nem egyenlő és most válunk. mert nekem mindegy háztartásbeli vagyok vagy dolgozó, de legyen egyenlő a teherviselés
2021. máj. 20. 15:26
ha modern gondolkodású férfi vagy, akkor sokkal kiteljesítőbb, mint régi vágású nővel
2021. máj. 20. 15:46
Miért ne lenne normális? Mindketten keresünk pénzt, mindketten csináljuk a házimunkát. Támogatjuk egymás fejlődését, tanulását.
Ha a "betérdelni"-t szexuális értelemben érted, akkor igen, szex terén is kölcsönösen teszünk egymás kedvére.
2021. máj. 20. 15:56
Bizos jobb, mint egy ingyenélő, buta lotyóval.
2021. máj. 20. 17:10
Az a vicces, hogy az ilyen habzó szájú feminácizós pasiknak valójában feminista nő kéne, csak nem tudják. Nagyon tudnak őrjöngeni hogy a feminizmus így meg úgy tönkretette a nőket, miközben fogalmuk sincsen hogy feléjük milyen kötelezettségekkel járna egy kis uráért élő és őt szolgáló lábtörlő. Nevezetesen azzal, hogy nem dolgozik és ezeknek a díszhímeknek teljesen el kéne őket tartani. Ja de azok aranyásók! 500 forintos kávéra nem lennének ezek a nyomorultak meghívni a nőt az első randin, mert ezeknek a pénzéhes nőknek csak a pénzük kell. Csak a nekik kényelmes része kéne az ilyen suttyóknak a konzervatív nőkből: a kiszolgálás, szex, főzés-mosás-takarítás, de dolgozzon is ezek mellett a r.banc, mit képzel majd én tartom el? Nem véletlen lesznek incelek akik itt sírnak hogy nem kellenek senkinek.
2021. máj. 20. 18:41
Kapcsolódó kérdések: