Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen lehet együtt élni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet együtt élni egy feminista nővel?

Figyelt kérdés
Soha nem kívánnék még az ellenségemnek se feminista nőt, de érdekel, hogy akinek ez jön össze, az hogyan éli meg? Esetleg akinek volt normális párkapcsolata is, miben másabbak a feministák? Betérdelnek egyáltalán?

2021. máj. 20. 15:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
21%

30.

Normális oldalakon nem, de itt szinte biztosan troll, itt mindenki nagyon jópofa és menő.

2022. febr. 4. 12:05
 32/37 anonim ***** válasza:
5%

Igen, felvilagosult unios allampolgar itt mindenki, lassan mar himnos nemi szerveik is lesznek a nagy egyenlosegben😂

Egeszsegukre, en meg keresek egy olyan ferfit akin nem csak disznek log a kolbasz

2022. febr. 4. 13:48
 33/37 anonim ***** válasza:
91%

"Nektek feministáknak fel se tűnik, ha a férfi csinál mindent helyettetek, annyira természetesnek veszitek"

B@szki, akkor tegnap csak képzelődtem hogy én főztem kaját amíg a párom túlórázott? Hazugság az életem!

:DDDD

2022. febr. 10. 08:57
 34/37 anonim ***** válasza:
47%
33- minden nonek igy kene
2022. febr. 10. 08:59
 35/37 anonim ***** válasza:
47%

33.

Otthon főzni jobb, mint túlórázni. Legalábbis én inkább választanám azt.

2022. febr. 10. 08:59
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Én mindkettővel elvagyok. Amúgy hétfőn meg én maradtam melózni estig, a párom meg összeütött valami kaját. Nálunk teljesen működik, inkább idő/energia/kedv alapján osztjuk be a feladatokat mint nemiszerv alapján. Lényegében aki korábban hazaér, az kezd főzni/takarítani. :D

2022. febr. 10. 09:02
 37/37 anonim ***** válasza:
47%

36.

Mondjuk, ha elő van írva, akkor mindkettő szar. Ami kötelező, az eleve nem lehet jó. Ez az élet minden területére igaz.

2022. febr. 10. 09:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!