Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha nem akarok szakítani de együtt élni sem tudok vele?
Figyelt kérdés
Sok éve együtt vagyunk a párommal de csak durván 1 éve hogy összeköltöztünk albérletbe, viszont már nem bírom elviselni a dolgait. Rendetlen, igénytelen a környezetére, nem csinál itthon semmit ami még hagyján de még ő csinálja nekem a koszt és kupit. Többször is beszéltem vele emiatt, az első 5 alkalommal szépen higgadtan kértem meg, hogy tartson rendet és tisztaságot maga körül de amikor sokadik alkalommal is szólnom kell akkor már nem vagyok türelmes és ebből veszekedés is van. Szakítani nem nagyon szeretnék emiatt, bár nem tudom mi sülne ki ebből a visszafele haladásból.2021. máj. 26. 15:10
1/4 anonim 

válasza:

ne éljetek együtt, szerintem nincs ebben semmi rossz, hogy kell neked a tér. én is külön élek a páromtól és jobb a kapcsolatunk így mint eddig
2/4 A kérdező kommentje:
Nem a térrel van a gondom, hanem az életmódjával. Hogy vezessem rá hogy ne is legyen sértő?
2021. máj. 26. 15:22
3/4 anonim 

válasza:

Ez a szulei dolga lett volna, ugy hivjak neveles. Felnott embert nem nevelunk, mert te is latod mi lesz belole. Majd rajon magatol, hogy ez problema, csak ido kell neki. A kerdes, hogy te ezt hajlando vagy kivarni? Mert lehet evtizedek alatt sem tunik fel neki, ha mindig megcsinalod helyette. Egyebkent meg keress egy nem mama kedvencet, akit nem kell kiszolgalni.
4/4 anonim 

válasza:

Ha nem csinál egész nap semmit, akkor hogy csinál koszt és kupit?
Illetve milyen időközönként szólsz neki? Napokig nem mosogat el, vagy hetekig hevernek szana-széjjel a ruhái?
Bővebben mit jelent, hogy rendetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!