Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Srácok ha barátnőtök mensizik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ha barátnőtök mensizik ti hogy elégítitek ki? Kívánja?

Figyelt kérdés

2021. máj. 20. 13:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%

Női válasz:

Aki ilyenkor finnyáskodik, mint egy kisfiú, de elvárná, hogy ő ki legyen elégítve, az elmehet az anyja büdös p¡csájába 🤣

2021. máj. 20. 14:45
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Szexelni nem szoktunk, mert meghalok sokszor úgy görcsölök, viszont kézzel simán kielégít, én meg őt szájjal vagy rám veri.

32n

2021. máj. 20. 20:18
 13/22 peca1000 ***** válasza:
56%

Sehogy. Azt az 1 hetet kibírjuk.

Gusztustalan, nem higiénikus ilyenkor szexelni.

2021. máj. 20. 23:03
 14/22 anonim ***** válasza:
86%
#13 Lehet, hogy nem higiénikus, de ki nem szarja le, ha akkor élvezek a legnagyobbakat? 😋
2021. máj. 21. 07:16
 15/22 anonim ***** válasza:
83%

első 1 (max 2) napon sehogy, mert akkor görcsölök, addig egyoldalú.

Utána meg ugyanúgy mint máskor.

Nekem is volt olyan pasim, akivel nem volt semmi, mert még gátlásos voltam, vagy mert ő undinak tartotta, de szerencsére azóta találtam már igazi férfit :)

Amúgy meg van hogy mensi alatt még jobban megkívánom a szexet.

2021. máj. 21. 11:39
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Èn nem szeretem olyankor,nem szeretem a vért,söt rosszul vagyok töle,de fürdés után berak egy tampont,és csak nyalom,úgy simán csinálom neki ha épp kivánja,csikló orgazmusa van igy ez pont elég neki..közben persze ö is kielégit szájjal kézzel,vagy egyszerüen egymást nézve masztizunk,az is izgat mindkettönket.

39/F

2021. máj. 21. 12:00
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Végre utolsó...😁

Én le lettem pontozva.

Mintha a szex csak akkor szex, ha van behatolás.

Nekem 1 hét a mensi, de erős a vérzés, akkor inkább csak masztizunk egyutt+ orál

2021. máj. 21. 13:22
 18/22 anonim ***** válasza:

16os vagyok,nyugi én felpontoztalak😁

Én nem szólom le azokat se akik úgy csináljak,egészsegükre,kinek mi...de sztem ha van egy kis szexuális kultúra akkor nem csak a "bedugom,kihúzom szex" létezik..soknál itt megáll a tudomány..mi legalább változatosan csináljuk,igy nem mindig ugyanaz van,söt ezeken kivül még sok más perverziónk is kiélhetjük épp,ha van menszesz ha nincs😉

2021. máj. 21. 17:00
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"fürdés után berak egy tampont,és csak nyalom"

=> Teljesen oké ez is.

#11 voltam.

2021. máj. 21. 17:06
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok, és elképzelhető, hogy a kérdés egyáltalán nem hozzám szólt, ez esetben sorry. Én olyankor nem szoktam se jobban, se kevésbé kívánni általában, de ha kívánnám, se szeretném, hogy legyen szex vagy valami, mert én magam is undorodok attól, hogy minden csupa vér lesz. Én szoktam szájjal csinálni a barátomnak, nekem az bőven elég, az nekem is jó érzés.
2021. máj. 21. 18:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!