Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Srácok ha barátnőtök mensizik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ha barátnőtök mensizik ti hogy elégítitek ki? Kívánja?

Figyelt kérdés

2021. máj. 20. 13:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
77%
Szexelünk ugyanúgy 🤷‍♀️
2021. máj. 20. 13:17
 2/22 anonim ***** válasza:
85%
Női válasz: orál és kéz. Kelyhet használok, így nincs semmi vér.
2021. máj. 20. 13:17
 3/22 anonim ***** válasza:
83%
Tampon...
2021. máj. 20. 13:18
 4/22 anonim ***** válasza:
84%

Nőként válaszolok.

Az első barátommal nem kívántam a szexualitást menstruációkor. Semmilyen formában. Vagy ha kívántam is, inkább letagadtam, mert úgy éreztem, nem illik ilyesmit csinálni.

A második barátommal a kapcsolat elején szüneteltettük a szexualitást a vérzés idejére. Aztán ahogy telt az idő, mélyült a kapcsolatunk, erősödött a köztünk lévő bizalom, lassan lebontogatta a barátom a gátlásaimat. (Meg a ruháimat 😁) Másfél év kapcsolat után tudtam annyira elengedni magam, hogy magamra rántottam a barátomat, és nem érdekelt, hogy menstruálok. Azóta nem igazán befolyásol a menstruáció. 32N

2021. máj. 20. 13:30
 5/22 anonim ***** válasza:
88%
Soha nem zavart szex közben sem engem, sem a párom. Fürödtünk egyet utána.
2021. máj. 20. 13:34
 6/22 anonim ***** válasza:
84%
Nem zavar alt megujjazom, vagy gumival szex :P
2021. máj. 20. 13:35
 7/22 anonim ***** válasza:
62%

Én nő vagyok.

Ilyenkor én magamat elegitem ki, mivel csak csikló orgazmusom van, így azt nem befolyásolja a mensi.

Közbenba férjemet is kielégitem szájjal, kézzel, vagy ő veri rám közben

2021. máj. 20. 13:37
 8/22 anonim ***** válasza:
95%
Női válasz: ha kívánom, szexelünk. Persze van olyan periódus amikor egyáltalán nem. A kapcsolatunk elején nagyon bennem volt ez a gát, hogy úristen, dehogyis lesz szex, mit szólna ha összevérezném a törölközőt stb stb. Aztán ő szépen meggyőzött arról hogy ne szégyelljem, ez egy természetes dolog és ha kívánom a szexet, hát szexelünk, mert egyébként mega hasgörcsök ellen nagyon jó volt, és a szexuális élmény is sokkal intenzívebb menstruáció alatt.
2021. máj. 20. 13:45
 9/22 anonim ***** válasza:
89%
Szex.
2021. máj. 20. 14:20
 10/22 anonim ***** válasza:
93%
Én is nőként válaszolok, nem kívánom ilyenkor se jobban se kevésbé mint máskor, ha van kedvünk hozzá akkor mehet bármi. Egyébként havi másfél napról van szó nálam (fogamzásgátló mellékhatása, nekem eddig tart a megvonásos), szóval ha épp nem történik semmit, az se tragédia :D
2021. máj. 20. 14:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!