Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lemondtam az esküvőt. Helyreho...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondtam az esküvőt. Helyrehozható még?

Figyelt kérdés

Akartam az esküvőt,bár félelmeim voltak régebben is,el is mondtam neki,akkor el is oszlatta,

de nem múlt el teljesen.

Nagyon megijedtem,vissza táncoltam. Az utóbbi időben nagyon sokat veszekedtünk,volt hogy hetekig nem is beszéltünk többször is,szex már 2 hónapja nincs.Mindent rám fog,a hibás mindenért én vagyok.

Állandóan lehord mindennek (mindig így volt),

de nem csak engem hanem a családomat is,

ez ami a legjobban fáj,

de még az anyukájával is,

pedig ő aztán mindent megtett érte,egyedül tisztességgel felnevelte.Velem is nagyon kedves,rendes.

Képtelenség néha megmagyarázni neki bármit,mert foggal körömmel ragaszkodik ahhoz ami a fejében zajlik.Pszichológushoz elmentem/járok leginkább azért, hogy ezt a helyzetet mégis hogyan oldjam meg+önfejlesztés,de voltam másiknál is még régebben emiatt. Én milliószor jeleztem felé,

hogy nem normális ennyire kiakadni,ilyen mocskosul beszélni,üvölteni.Én nagyon kitartó,türelmes,empatikus tudok lenni,de nem szépítem azért magam,türelmetlen voltam vele az utóbbi időben,nyilván fogy a türelmem,szeretem,de nem vagyok biztos benne hogy ha összeházasodunk és így menne ez tovább,vagy esetleg még rosszabb lenne,akkor egy boldog kiegyensúlyozott házasság lenne, és gyanítom hogy én mondanám ki a végszót,mert nem tudom majd tovább tűrni hogy valaki úgy beszéljen velem és a családomról ahogy akar,és akkor már hiába a szeretet.Hozzáteszem, a legtöbb alkalommal normálisan is meg lehetne beszélni,nem üvöltve és mocskos beszéddel.Párterápiáról hallani se akar(amikor akarta akkor én nem,ezt kár volt),se egyéniről, pedig nagyon jó lenne,mert ha ezek nem lennének, akkor ez egy nagyon jó kapcsolat lenne.Ha ezek nincsenek,akkor tök jól megvagyunk,sőt.Ha ezen sikerülne javítani,és biztosítva lennék arról hogy ilyen dolgok nem jönnének elő,akkor minden további nélkül bele mennék a házasságba.

A családja nagyon szeret engem, én is őket,és el kéne mondanom nekik hogy nem házasodunk össze, anélkül hogy a páromat bármilyen módon megaláznám előttük.

Én szívem szerint adnék ennek egy évet,hogy addig mi történik.

2021. máj. 13. 08:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Mások ilyen események hatására a válást fontolgatják (teljes joggal), te meg a házasságot kezdenék így?

Nem akarom ragozni, de ez az ember azt mondja majd hogy melletted áll majd jóban rosszban, azt komolyan vennéd?

2021. máj. 22. 22:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Szar a helyzet es tenni sem hajlando ellene. Mennyi idot akarsz meg kidobni az eletedbol? Az ido a legdragabb valuta, mert veges es nem tudsz tobbet szerezni belole. Lehet, hogy most ugy erzed, hogy maradsz a langyosnak sem mondhato vizben egy darabig, amig tovabb gyalulod az onbizalmad es melyited a sebeket, amiket o okoz benned. Meg ujakat csinalsz, de mar sajat magadnak, hiszen tudod mit kene tenni, de minden jozan megfontolas ellen tudatosan maradsz a szenvedesben. Ezt hogyan fogod feldolgozni? Sajat magad ellensege vagy, ha benne maradsz ebben az onsorsronto kapcsolatban. 4-es voltam. Azonnal kibszni es lezarni az egeszet, itt mar nincs tobb megvalaszolatlan kerdes, kristalytiszta az egesz. AZ ilyen onfelmento baromsagokat, hogy szereted meg felejtsd el. Semmit nem er, ha te ot szereted, hanem kifejezetten karos, meg meggatol abban, amit tenned kell. Akkor eros az ember, ha tudatosan felul tud kerekedni az erzelmein.
2021. máj. 23. 11:45
 13/15 A kérdező kommentje:

11-es: Igazad van, tisztában is vagyok vele hogy más ezért már elválna, én meg ebben vagyok, végül is ezért nem merek belevágni, mert félek tőle, hogy jobb nem lesz csak rosszabb.

12-es: Értem amit mondasz, igazad is van, és tudom hogy nem kéne hagynom hogy rá menjek belül, csak olyan nehéz kimondani hogy oké, szeretlek, de nem bírom tovább. Jó, volt hogy már kimondtam, de semmi változás, teljesen kivagyok.

Kicsinálom saját magam, ebben igazad van, az eszem tudja hogy mi a helyes, csak a lelkem nem áll rá készen.

2021. máj. 23. 16:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Onfelmentes. Ura vagy te onmagadnak? Hoztal mar meg olyan dontest, ami fajt, de hasznos volt? Mondjuk mar egy oltas is ilyen, megszurnak, de a fajdalom ellenere van haszna. A lelked majd utana apolgasd, miutan kivagtad. Ne a kifogasokat keresd! Az emberi let sajatja, hogy esszel feleri, ami korulotte zajlik es megfelelo dontest hoz. Eleg a kifogasbol! Cselekedj!
2021. máj. 23. 16:47
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
#13 kicsinál ő téged, ezzel ne fáradj!
2021. máj. 23. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!