Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy megromlott, helyrehozhatatlan házasságban maradni, mert nem megoldható a válás? Mire számítsak?
A feleségem félrekefélt, megromlott a viszony, csak veszekedni tudunk és azon van, hogy halálra idegesítsen.
2 gyerekünk van, egyik ovis a kisebbik pedig 2 éves.
Én be akartam adni a válást, de a feleségem kikönyörögte hogy ne tegyem, mert a gyerekeknek rossz lesz hiszen egyedül nem tudja őket teljesen ellátni, valamint az is milyen egészségtelen ha minden héten máshol vannak.
Én legszívesebben válnék, mert nagyon rossz a vitatkozás és hogy már semmi szeretet nincs köztünk.
Mit tegyek?
A gyerekek nem hülyék. Látják, hogy nincs szeretet és folyamatos a veszekedés. Ez valószínűleg ártalmasabb környezet, mint amikor nincs apakép.
Nem kell egyedül ellátnia a gyerekeket. Havi rendszerességgel támogatni fogod őket a fizetésed egy részével. Ezt lehet megegyezés alapján, vagy ha nem, a bíróság fogja megállapítani.
F
Az egyàltalàn megfontolásra sem érdemes opció kérdező, hogy te neveled a saját gyerekeid?
Tudod ez azért szomorú.
Ok, a feleséged a leírtak alapján erkölcsi hulladék. Szerinted nem jó ember stb. akkor egyértelmű lenne a döntés, hogy elválsz és neveled a gyerekeid, nem?
Bölcsis, ovis gyerekek- az év nagy részében te dolgozol, ők intézményben.
...miért érzem azt, hogy gyáva vagy még lelépni is, nemhogy a hőn szeretett gyerekeiddel kapcsolatban egyáltalán komolyan elgondolkodni?!
(A váltott nevelésnek nem vagyok nagy híve, de még ez is jobb- ha már a gyerekek mögé bújtok mindketten!- mint a semmi)
Tessék ilyenkor is felelős szülőnek lenni, apaként sem csak a tűrés vagy a lelépés az opció!
Ez egyszerűen nem igaz, már ne is haragudj.
Minden eset, èlethelyzet más és más- de hány mediátornál, csaladjogi ügyvédnél vagy családsegítőnél kértél eddig tanácsot?
A ferfihang.hu-n nem kellene tájékozódni...
A gyerekeket nem kell szoptatni, pelenkázni (ez utóbbira képes mindenki)- ha van két szülő, akkor akinél jobb esélyei vannak a srácoknak, ott lesznek!
Az osztott felügyelet meg szinte alap ma már, ha legalább valami normális munkát, lakhatást mindketten fel tudtok mutatni a feleségeddel- egymástól függetlenül is.
Szóval nem kell eleve így nekiindulni- de nem akarásnak nyögés a vége, igazad is van.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!