Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom keze rendszeresen "koszos", mit tudnék tenni?
A munkájából adódóan festékes lesz a keze, bemegy mindenféle a körme alá és annak ellenére, hogy mos kezet, rendszeresen olyan marad kicsit a keze. Engem eléggé zavar ez a helyzet, többször mondtam is neki.
Egyrészt szörnyen néz ki, másrészt félek, hogy valamilyen fertőzésem lesz miatta, ha ilyen kézzel nyúl hozzám intim téren is. Megértem, hogy van olyan anyag/festék, ami megfogja a bőrt, vagy nagyon nehéz leszedni, de ha elküldöm még egyszer kezet mosni, mert észreveszem, akkor mindig tud tisztulni, szóval nem lehet az egész olyan, amin csak a kopás segít. Ő állítja, hogy nem tudja jobban lemosni, de szerintem lehetne még, ha több ideig, alaposabban próbálkozna. Nekem ha valami nehezen is jön le a kezemről, addig dörzsölöm, kaparom, súrolom, amíg teljesen le nem jön, de az is igaz, hogy én nem dolgozom olyan festékekkel, mint ő. Akinek hasonló "piszkos" munkát végző párja van, mi a megoldás erre? Egyébként nem igénytelen ember, figyel magára, egyedül a kezével van gondom.
Ha mindig megmossa meg rövid a körme, nem értem.... miért zavar?
Értetek dolgozik, igényes is, tiszta is, meg kéne becsülni az ilyen családfenntartó dolgos férfit.
Nem mellesleg szexi tud lenni a láthatóan dolgos férfikéz.
Becsüld meg.
Köszönöm 8-as megnyugtattál kicsit:)
Azzal nincs akkora bajom ha olyan maradvány van rajta, ami nem tud lejönni sehogy, mert attól tényleg nem lesz bajom, csak nehéz megkülönböztetni attól ami le tudna jönni:D De elfogadom, hogy ez ilyen:)
#16 neked meg a kultúra.
néha azért mosd meg a kezed, ha javasolhatom.
Én már régen festettem. A diszperzit lejön, ha sokáig áztatod+kefe, a nitrofesték meg nem. De az tutira nem tapad át másra, és nem fertőz.
Az autószerelő meg valami géllel keni munka előtt és 2-3 óránként, azárt nem tapad a bőrére az olajos trutyi. folyékony kesztyű, ő így hívja, de a nevét nem tudom.
Párom keze is szokott koszos lenni, ultra után is. Mondjuk ő addig mossa amíg tudja.
Alvázvédő, motorolaj, váltóolaj, ás egész nap, minden mocsokban tapicskol a drága. Engem nem zavar, ha együtt vagyunk együtt mossuk amíg nem lesz tiszta.
Miért nem mostok ilyenkor együtt kezet? Közös fürdés, ilyesmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!