Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi az amiről a legnehezebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cpt_Obviously kérdése:

Mi az amiről a legnehezebb volt lemondani, az együttélés miatt?

Figyelt kérdés
Nekem a chilis bab tejföllel.

2021. máj. 3. 00:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is a más férfiakat akartam írni először, de azokról már a kapcsolat miatt le kellett mondani. :D

Konkrétan az együttélés miatt semmiről.

2021. máj. 3. 11:35
 12/15 anonim ***** válasza:
43%

Olajkosz-mentes házról - autószerelő a párom, meg kellett szoknom hogy 1-2 nap után fekete retek áll az előszobában és a fürdőszobában, gyakran kell takarítanunk.

De megéri, mert minden más meg jobb/könnyebb.

2021. máj. 3. 11:51
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Hogy hajnalig végignézzek egy anime sorozatot ;)
2021. máj. 3. 16:18
 14/15 anonim ***** válasza:

#13: Te nem az én barátom vagy? :D Pár napja említettem neki, hogy zavar, hogy minden nap hajnalig animézik és sose alszunk együtt.

Amúgy semmiről, minden jobb azóta. Talán annyi, hogy csak akkor "tudom" használni az epilátoromat, amikor nincs itthon. Persze tudnám úgy is, csak nem szeretném, mert hangos, és nem szeretném, ha tudna róla.

2021. máj. 9. 18:47
 15/15 anonim ***** válasza:
#14 nem, nekem férjem van nem barátnőm ;)
2021. máj. 9. 21:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!