Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elhagynád a párod azért mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynád a párod azért mert nem működik a szex?

Figyelt kérdés
Minden más téren ő a tökéletes, de maga a szex fájdalmas és nehezen összeegyeztethető. Kérdéses, hogy lehet-e változtatni rajta vagy sem. Tegyük azt is hozzá, hogy már egy ideje együtt is éltek.
2021. ápr. 28. 09:30
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni, pontosan mi fáj neki. Eléred a méhszáját? Mert az mondjuk rohadtul fáj és logikus lenne, hogy csak durvulásnál jön elő. Vagy kiszáradt és tépi a bőrt ahogy ki-be rángatod? Ha még nem jöttetek rá, ebbe az irányba lenne érdemes elindulni, mert lehet egész egyszerűen meg lehetne oldani a gondot, síkosítással, önkontrollal, póz váltással stb.
2021. ápr. 28. 14:16
 32/40 A kérdező kommentje:
Sikosító, hosszabb előjáték, alkoholos ital, különféle pózok, különféle óvszerek. Ezeket próbáltuk. Nem tudjuk mi fáj, de tudjuk hogy akkor ha gyorsan csinálom.
2021. ápr. 28. 14:21
 33/40 anonim ***** válasza:
56%
Elkéne mennie orvoshoz, mert szerintem nála lehet vmi bibi. Ha még síkosítónál is fáj neki a gyorsabb szex, az nem normális. És ezt nőként mondom.
2021. ápr. 28. 14:27
 34/40 anonim ***** válasza:
25%

Valószínűleg olyankor nagyobb erővel döfködsz, és mélyebbre megy. Köss egy kendőt a farkad tövére, hogy ne menjen olyan mélyre.

Amúgy meg szégyelld magad. Hogy tudsz úgy elélvezni, hogy a barátnőd szemében gyűlnek a könnyek a fájdalomtól?

2021. ápr. 28. 14:30
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valószínűleg a méhszáját ered el, ami nagyon fájdalmas és hasi görcsöket is okozhat, sőt ha felsérted, fertőzést is könnyebben kaphat. A kendős megoldás nem rossz szerintem.
2021. ápr. 28. 14:38
 36/40 A kérdező kommentje:
"szemében gyűlnek a könnyek a fájdalomtól" ezt mégis honnan szedted?
2021. ápr. 28. 15:00
 37/40 anonim ***** válasza:
Nő vagyok,és nekem is fáj. Egy orvos sem tudja az okot miért. És sajnos ez idővel sem változik. Eléggé patt helyzet ez egy kapcsolatban.
2021. ápr. 28. 16:14
 38/40 anonim ***** válasza:
74%

Ha én lennék a lány, és minden alkalommal fájna a szex, akkor elhagynálak, mert nem vagyok hlye, hogy szívassam magam, meg olyanban vegyek részt, ami NEM JÓ.

A barátnődnek nem jó a túl heves szex, neked nem jó a lagymatag. Miről beszélünk? Nem passzoltok össze, előbb-utóbb valamelyiktek úgyis dobbant.

2021. ápr. 28. 18:40
 39/40 anonim ***** válasza:

36-os, attól, hogy nem látod, meg bőg a fájdalomtól, bizony marha kellemetlen az érzés.

És igen, én pl. simán sírok, hogyha fáj. Nem azért, mert hisztizek, hanem mert olyankor három lökés után már olyan, mintha kést forgatnának bennem.

Szerencsére ez ritkán van, meg olyankor kicsit odébb mozdulok, vagy a párom helyezkedik másképp, de bizony rhadtul fájdalmas tud lenni.

Persze te ezt a büdös életben nem fogod megtapasztalni.

2021. ápr. 28. 18:44
 40/40 A kérdező kommentje:
Továbbra sem értem miért vetíted ki a rossz élményeid az én helyzetemre.
2021. ápr. 28. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!