Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elhagynád a párod azért mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynád a párod azért mert nem működik a szex?

Figyelt kérdés
Minden más téren ő a tökéletes, de maga a szex fájdalmas és nehezen összeegyeztethető. Kérdéses, hogy lehet-e változtatni rajta vagy sem. Tegyük azt is hozzá, hogy már egy ideje együtt is éltek.
2021. ápr. 28. 09:30
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Ha arról volna szó, hogy elélvezés előtt szüksége van a férfinek pár perc kemény szexre, akkor azt kibírnám anélkül, hogy szóljak. Ha végig egy élvezhetetlen vaddisznó módjára csinálja, az más.
2021. ápr. 28. 11:00
 22/40 anonim ***** válasza:
55%
11-es, hagyd, úgysem fogja fel, mert önző. Igaz, hogy nem tetszik neki a saját párja és nem vonzódik hozzá, de lehet nála lakni ingyen és van, aki mosson, főzzön rá, mégsem anyuka az.
2021. ápr. 28. 11:07
 23/40 anonim ***** válasza:
15%

24-es: köszönöm az aggódást, de én is ugyanúgy kiveszem a részem a házimunkából, főzök-mosok-takarítok, és minden egyéb szempontból teljesen jól érezzük magunkat.

Úgy imádom ezen az oldalon, ahogy fantáziaképeket gyártanak és az alapján kezdik el a fröcsögést!

2021. ápr. 28. 11:09
 24/40 anonim ***** válasza:
77%
25, az, hogy kiveszed részed a házimunkából, teljesen természetes. Ez nem változtat azon, hogy a párodat egyáltalán nem tekinted nőként vonzónak, ami alapeleme egy kapcsolatnak. Onnan kezdve, hogy nem vonzódsz hozzá és nem tetszik neked, értelmetlen az egész. Vagy megcsalod előbb-utóbb vagy elhagyod, de addig még lopod az ő idejét is, nem csak a sajátodat.
2021. ápr. 28. 11:12
 25/40 anonim ***** válasza:
Nem hagynám el.
2021. ápr. 28. 11:22
 26/40 anonim ***** válasza:
Kérdező, esetleg privátban mesélnél még részleteket, ha itt nem akarsz?
2021. ápr. 28. 11:23
 27/40 anonim ***** válasza:
16%
26, ismét csak azt tudom mondani, hogy várom a megoldási javaslatodat akkor, szerinted mi lenne az az út ami megfelelne a te erkölcsi normáidnak, és én is boldog lehetnék tőle. Mert ez eddig csak egy nagy 🐎🌳sz, amit idehánytál.
2021. ápr. 28. 12:08
 28/40 A kérdező kommentje:
Húzzatok már máshova vitázni. Engem nem érdekel mit gondoltok egymásról.
2021. ápr. 28. 12:10
 29/40 anonim ***** válasza:
Ha annyira fáj, hogy abba kell hagyni, mindezt azért, mert a párom nem alkalmazkodik és amúgy is ritkán van, valószínűleg igen. Nálunk is okoz gondot a szex, de nálunk a párom mérete a gond és a legtöbb pózban sikerül kiküszöbölni, mert megtanultunk együttműködni és figyelni egymásra.
2021. ápr. 28. 13:35
 30/40 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hogy nem akarok alkalmazkodni, de lassú tempóban nem tudom elérni az orgazmust. Ő már az aktus egyharmadánál elmegy, utána csak tűr.
2021. ápr. 28. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!