Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elhagynád a párod azért mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynád a párod azért mert nem működik a szex?

Figyelt kérdés
Minden más téren ő a tökéletes, de maga a szex fájdalmas és nehezen összeegyeztethető. Kérdéses, hogy lehet-e változtatni rajta vagy sem. Tegyük azt is hozzá, hogy már egy ideje együtt is éltek.
2021. ápr. 28. 09:30
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
Hát.. Ha eddig nem sikerült ezt rendbehozni, akkor nem sok esély van, hogy jobb lesz.
2021. ápr. 28. 09:32
 2/40 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy mitől fáj? Te vagy a nő és a párod mérete túl nagy? Ha igen, akkor azt mondom, hogy ezen nincs mit javítani, én is voltam ilyen helyzetben és minden egyes együttlét után három napig fájdalmaim voltak.
2021. ápr. 28. 09:33
 3/40 A kérdező kommentje:
Nem a mérettel hanem a tehnikával van a baj.
2021. ápr. 28. 09:38
 4/40 anonim ***** válasza:
Azon viszont lehet(ne) csiszolni. Túl heves? Nem próbáltál vele beszélni erről?
2021. ápr. 28. 09:50
 5/40 anonim ***** válasza:
15%

Nem hagynám el, mert én költöztem be hozzá (én vagyok a férfi). Sajnos már 30 leszek, és esélyem sincs saját lakást szerezni. Így vagy marad a mamahotel (és akkor automatikusan rámaggatják a "lúzer" jelzőt), vagy mehetek albérletbe és élhetek rabszolgaként (és akkor automatikusan rámaggatják a "lúzer" jelzőt).

A párom túlsúlyos lett az évek alatt, már nem kívánom közel sem annyira, mint régen. De minden más tekintetben viszont egy tündér, lelkiismeretes, gondoskodó, hűséges, életvidám, jól kijövünk egymással, nincsenek veszekedéseink.

Így hát messze ez a legjobb választás számomra. Átlagos külsejű férfiként lakás nélkül közepes fizetéssel nem lenne esélyem úgysem jobbra. Akkor már inkább élek alacsony minőségű szexszel, de más szempontokból viszont elégedetten.

2021. ápr. 28. 09:50
 6/40 anonim ***** válasza:
100%
A fájdalmas szex egyértelműen kizáró ok. Nem a langyi, uncsi, semmilyen szex, hanem az ami FÁJ. Egyszerűen nincs az az álompasi, akiért megéri könnyeket visszatartva tűrni a fájdalmat "szex" közben. Igazából az ilyen nem is szex, hanem önző lyukhasználat.
2021. ápr. 28. 09:53
 7/40 A kérdező kommentje:
Már átrágtuk a témát. Az a gond hogy túl heves vagyok és ez neki fáj, de nem tudok máshogy elélvezni.
2021. ápr. 28. 10:03
 8/40 A kérdező kommentje:
Tehát elmondása szerint nem a méret a baj, mert ha lassan csinálom az nem fáj. Akkor kezd fájni ha gyors tempóra kapcsolok.
2021. ápr. 28. 10:05
 9/40 anonim ***** válasza:
45%
5-ös, teljesen mindegy, hogy mamahotel vagy a barátnőd lakása, akkor is egy lúzer vagy, de mellette még egy rohadék is. Tedd meg azt a szívességet a párodnak, hogy elhagyod, így legalább van esélye találni egy olyat, aki nem kihasználja.
2021. ápr. 28. 10:06
 10/40 anonim ***** válasza:
24%

9-es, nem teljesen értem a logikádat.

Miért is vagyok rohadék? Mi is a probléma? Szerinted mi lenne az az út, amiben én is boldog lennék, és a te magas erkölcsi normáidnak is megfelelnék?

2021. ápr. 28. 10:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!