Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Honnan tudtad hogy akarsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudtad hogy akarsz gyereket?

Figyelt kérdés

Én igazán félek a felelősségtől.

Szeretem a gyerekeket jól kijovok velük. Ha látok egy kisgyereket eszembe jut h az én fiam is lehetne aki mondjuk épp labdázik. Melegséget érzek olyankor, de nem tudom h igazán akarom e.

Ezek alapján?

2021. ápr. 18. 08:42
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

Nem értem miért kell ilyeneken agyalni, hogy a másik gyerekkel kapcsolatban mit érzel. Ebből nagyjából a semmire következtethetsz.

Soha nem szerettem a gyerekeket és most hogy van két saját gyerekem, ez nem változott. Persze a sajátjaimat szeretem :).

A gyerekvállalásnál az a legjobb, ha egy párkapcsolat elérte azt a pontot, ahol már nincs igazán oka, hogy a szülők gyereket vállaljanak, egyszerűen csak szeretnének gyereket. Ez a legjobb eshetőség.

2021. ápr. 18. 08:50
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Ha fel tudsz nőni a feladathoz... de gyereket vállalni kb. a legnagyobb felelősség ami életedben érhet. Szoktasd magad a gondolathoz. Nem szállhatsz ki ha betegen születik, ha nem olyan személyiségűvé válik ahogy te szeretnéd. Ha sírós baba lesz, ha hisztis, ha beteges. Ha nehéz természetű, makacs lesz. Ha egyéb területen összecsapnak a fejed felett a hullámok, ha a feleségeddel javíthatatlanul megromlik a viszony és ki akarsz szállni. Ha újra akarsz ismerkedni és útban lesz, gyerektartást fizetsz. Nem dobhatod el, akkor is felelősséggel tartozol érte. Teljesen más dolog idegen gyereket szemlélni pár percig, mint nyakig benne lenni az életében.
2021. ápr. 18. 09:08
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Én szeretem a gyerekeket, a sjátomat is nagyon szeretem, de szülőnek lenni az egy más létállapot, már 30 éves de még mindig aggódom érte heti szinten, persze csak magamban.
2021. ápr. 18. 09:15
 4/7 anonim ***** válasza:
35%

Amikor készen állsz arra, hogy a szülésben megváltozott (szétkaszabolt) testet szêpnek lásd. Amikor készen állsz az egész éjszakai gyereknyugtatásra, amikor már kibuliztad magad, és így tovább. A játszótéri idilli jelenet a szülők napjának csúcspontja. Nem abból áll szülőnek lenni, azokból a szép pillanatokból kb napi fél óra jut, a többi meg kakitenger. (Néha szó szerint.)

Én is aranyosnak találom a játszótéri gyerekeket, aztán mégse akarok gyereket. Én speciel egész gyerekként, kb 10 éves korom óta tudom, hogy nem akarok gyereket. Mindenki csak nevetett, hogy huszonévesen másként fogom gondolni - hát nem. Most sem akarok gyereket. Szóval ilyen is van.

23

2021. ápr. 18. 09:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Miért kellett lepontozni?
2021. ápr. 18. 10:28
 6/7 anonim ***** válasza:
56%

A legjobb barátnőm egész életében arról álmodozott, hogy huszonévesen férjhez megy, és gyerekei lesznek. Eléggé be van már kattanva emiatt mert már 36 éves és még mindig egy normális pasit sem talál. Már azon agyal, hogy valakitől direkt teherbe esik akármilyen viszonyuk is van, aztán felneveli gyerektartást követelve. Hiába mondom, hogy nagyon rossz ötlet. Őt sajnos nagy nyomás alá helyezi a családja is, hogy szüljön már ( ezt én nagyon károsnak tartom) mondjuk sose voltak normálisak a szülei...mikor gyerekek voltunk, sokszor 10 perc késés miatt, vagy egy közepes osztályzat miatt megverték, az anyja rúgdosta mikor már a földön feküdt meg ilyenek.

Én 11 éve jöttem össze a férjemmel, kb 15 évesen tudatosodott bennem, hogy én soha nem akarok gyereket, mikor a barátnőm panaszkodott, hogy semmi ideje magára, mert az akkoriban született kisöccsét folyton a nyakába sózták, éjszaka rengeteget sírt a gyerek, sokszor semmit nem aludt a barátnőm úgy jött iskolába. Később az oviban azt hitték ő az anyja mert állandóan őt küldték érte, neki kellett rá vigyázni. Akkoriban tudatosodott bennem milyen lehet az élet egy gyerekkel, és rájöttem hogy én ezt nem akarom. Soha nem is szerettem őket , drága az eltartásuk, a többség idegesítő, neveletlen is, nem tudnak viselkedni, a szülők meg ráhagyják és a fejükre nő. Aztán ott van még az, hogy a szülők akármennyire igyekeznek is, sajnos nincs mindenre ráhatásuk, szóval mindig megvan az esély, hogy valami nagyon félresikerül a neveléssel kapcsolatban. Nekünk ez túl sok stressz, túl sok macera, nem éri meg bevállalni. Inkább élünk nyugodtan, boldogan hármasban a kiskutyánkkal:) sok időnk van egymásra, önmagunkra, és egyáltalán kevesebb stresszben élni...:) 35N

2021. ápr. 18. 10:44
 7/7 anonim ***** válasza:
43%

Amikor más gyerekét látom, szomorúság tör rám, hogy nekem nincs... és úgy érzem, bármit megtennék, hogy legyen, pl. a 6-os válaszoló barátnőjével összehoznám :)

Őszintén az első 2-3 évtől félek, utána ha már nagyobbacska, élvezném a dolgot (játszani, nyúzni, lefárasztani, vinni minden hová), lehet csak azért, mert örökmozgó típus vagyok, és sokszor unatkozom :)

30/F

2021. ápr. 18. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!