Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együttélés esetén heti 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttélés esetén heti 1 alkalom, amikor elmegy inni a haverjaival (és néha ott is alszik), sok?

Figyelt kérdés

Sokszor szokott hívni, de jelezte, hogy szüksége lenne ilyen fiús estékre is néha. Ez heti 1 alkalmat jelent kb. Hétköznap minden estét velem tölt, hétvégén pedig a másik napon elszoktunk menni kettesben is valamerre.

Van mikor csak pár órás sörözgetés van, de van amikor ott is alszik, mert nem akar piásan taxizni haza hajnalban.

2021. ápr. 13. 10:11
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Igazából én is így gondolom, csak hirtelen felbuzdulva a gondolataimtól írtam ki a kérdést. De valóban igazad van :) Covid előtt amúgy mi is mentünk barátokkal mozizni, kirándulni, állatkertbe, uszodába, koncertre, fesztiválra.. most nyilván ennyi maradt, hogy átmegyünk egymáshoz és ott megiszunk pár valamit.

Köszi a választ, megerősítettél benne, hogy nincs ezzel semmi gond. :)

2021. ápr. 13. 11:42
 22/22 anonim ***** válasza:
68%

Nekem rengeteg lenne. Másnak meg még kevés is, mert jobban szeret egyedül lenni.

Teljesen egyénfüggő.

2021. ápr. 13. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!