Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együttélés esetén heti 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttélés esetén heti 1 alkalom, amikor elmegy inni a haverjaival (és néha ott is alszik), sok?

Figyelt kérdés

Sokszor szokott hívni, de jelezte, hogy szüksége lenne ilyen fiús estékre is néha. Ez heti 1 alkalmat jelent kb. Hétköznap minden estét velem tölt, hétvégén pedig a másik napon elszoktunk menni kettesben is valamerre.

Van mikor csak pár órás sörözgetés van, de van amikor ott is alszik, mert nem akar piásan taxizni haza hajnalban.

2021. ápr. 13. 10:11
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

#9es, másold már be, hol írtam, hogy NEM TUD hazajönni a részegsége miatt. Komolyan, másold be és elhiszem.

Nézd, megmutatom mit írtam : de van amikor ott is alszik, mert nem akar piásan taxizni.

Nem nem TUD, hanem nem AKAR. És azért nem akar, mert tilalom van hajnalban, ha lekapja a taxit a rendőr megbüntetik, plusz én is mondtam neki, hogy inkább kipihenten jöjjön haza, mint fáradtan, besörözve.

Tegyünk már különbséget a kettő között és ne találjunk már ki meséket.

2021. ápr. 13. 10:34
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi 4 éve élünk így, a péntek az ő sörös napja, ilyenkor még most, pandémia idején is iszik, antiszockodik (egész este játszik a gépén), vagy épp videokocsmázik a haverjaival. (Online beszélgetnek, söröznek.) Amikor nincs covid, akkor moziznak, utána kocsmáznak, vagy átmegy kártyázni valakihez, többnyire nem alszik ott, érte megyek kocsival, vagy sofőrrel hazajön. Jelzem, 40 elmúlt, és van egy közös gyerekünk, meg még kettő nekem. Ő már így marad, én így fogadtam el, a hét többi napján együtt csinálunk mindent.

De azért az legyen tiszta, hogy a heti egy nap életvitelszerűen űzött piálás az bizony alkoholizmus, akkor is, ha a hétköznapi életbe nem zavar be, és hét közben meg is tudja állni, hogy igyon.

2021. ápr. 13. 10:37
 13/22 anonim ***** válasza:
64%

Ezek szerint minden létező ismerősöm alkoholista, mert megisznak hétvégén egy pohár valamit, vagy mert néhanapján kicsit jobban is berúgnak🤣Hogy lehet ilyen baromságot mondani, alkoholista az, aki napi szinten iszik és remeg, ha nem kapja meg az adagját, de heti egyszer inni olyan messze áll az alkoholizmustól, mint Makó Jeruzsálemtől.

Ja és nyilván nem csak inni lehet a barátokkal, de szerintem heti egyszer teljesen belefér.

2021. ápr. 13. 10:38
 14/22 anonim ***** válasza:
97%

Addig rendben van, amíg nincs gyerek.

Utána - majd te is meglátod - ez nem lesz tartható (vagy folyton vitákat fog okozni).

2021. ápr. 13. 10:39
 15/22 anonim ***** válasza:

11 Pont, hogy te írtad ezt:

"de van amikor ott is alszik, mert nem akar piásan taxizni."

Ez a mondat azt jelenti, hogy az ittassága miatt nem akar taxizni.

Utána meg azt állítod, hogy a kijárási korlátozás miatt nem megy haza.

Már bocs, de nem én vagyok a hibás, ha te nem tudod kifejezni a gondolataid.

Egyébként meg azért van ez a korlátozás, hogy ne menjen el, nem azért, hogy aludjon ott. De nyilván ez megint más téma.

2021. ápr. 13. 10:39
 16/22 anonim ***** válasza:
#14 nyilván gyerek mellett nem megy egy normális szülő minden héten iszogatni, de a kérdésben szó sem volt gyerekről.
2021. ápr. 13. 10:40
 17/22 anonim ***** válasza:
46%
16 Igen, csak az ilyen emberek nem változnak meg hirtelen attól, hogy jön a gyerek. De igazad van, nekik nincs. Lehet nem is szeretnének. Ez csak egy megjegyzés volt a témához kapcsolódóva a #14től.
2021. ápr. 13. 10:46
 18/22 A kérdező kommentje:

Gyerek az még bő 8-10 év múlva van tervben, úgy gondolom, amíg az ember fiatal és nincsenek ilyen jellegű felelősségei, addig belefér.

Egyébként igen, a korlátozás és az ittasság miatt se akar taxizni, ezzel nekem nincs gondom, de nem arról van szó, hogy a lábán se áll meg ezért nem tud hazajönni.

2021. ápr. 13. 10:50
 19/22 anonim ***** válasza:
6%
Hát, ha még csak épp 20 évesek vagytok, akkor az más. Azért ha vagytok már 25-6 évesek annyira nem vagytok már fiatalok, hogy még 8-10 évig tartson ez az állapot. Na meg hogy arra számíts, hogy ez majd a gyerek születésével elvágólagosan megszűnik.
2021. ápr. 13. 10:56
 20/22 anonim ***** válasza:

Persze, hogy belefér fiatalon. Én tényleg nem is értem a kérdést, mi a baj ezzel? Én minden hétvégén találkozok a barátaimmal és társasozunk, beszélgetünk, filmet nézünk, mellette lecsúszik pár pohár ital. És akkor mi van? Nyilván ha nem lenne minden hely zárva, akkor mást is csinálnánk, de most ez van. Értelmiségi, diplomás, tisztességes emberek, de jó megtudni így gyakoriról, hogy lecsúszott alkoholisták vagyunk😂

2021. ápr. 13. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!