Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha hazaérkezik a párotok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hazaérkezik a párotok, akkor ti odamentek elé az ajtóhoz?

Figyelt kérdés

Visszagondolva a párkapcsolataimra nőként, amíg rendben működött minden és szerettem a másik felet, addig mindig természetesen jött, hogy ha a párom megérkezik, akkor minden eldobok a kezemből, és elémegyek üdvözölni, vagy ha kapucsengővel engedtem be, akkor az ajtóban vártam, amíg belépett. Ahogy jöttek a bajok, ez a szokásom megszűnt, és egyszer az exem meg is kérdezte tőlem, hogy miért nem megyek már elé.

Később olvastam, hogy ez valahogy tudat alatt a férfiaknak nagyon fontos, hogy hogyan fogadja a családja haza, a "harcból hazatérő hős" analógiájára, valahogy tiszteletlenségként/szeretetlenségként dekódolja az agyuk, ha nem kapnak fogadtatást hazaérvén. Szerintetek ebben lehet valami realitás? Tudat alatt egy fontos rítus lehet? Vagy nincs jelentősége?

2021. ápr. 11. 10:41
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Egyrészt a három örömtől visító, ugrabugráló kutyától oda sem férnék, másrészt ő is szeret előbb lepakolni, levetkőzni, én sem szeretem a dolgaimat kidobálni a kezemből, szóval ilyenkor csak gyors köszönés, aztán öt perc múlva üdvözöljük egymást rendesen.
2021. ápr. 11. 12:59
 22/31 anonim ***** válasza:
80%

"női és férfi agy máshogy működik, de ez egy tudományosan bizonyított tény. "

Pont, hogy nem.

2021. ápr. 11. 13:40
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyat csinálunk, amit félbe tudunk hagyni, akkor oda megyünk az ajtóhoz üdvözölni a másikat.

De ez nem valami harcból hazatérő hős meg ilyenek, hanem mindössze annak a jele, hogy mennyire várjuk haza a párunkat.

Mint ahogy te is írtad. Ahogy romlott a kapcsolatod, úgy szoktál le róla.

2021. ápr. 11. 15:11
 24/31 anonim ***** válasza:
33%
Én nem. Valahogy sosem jött az inger, hogy akármit csinálok, otthagyjam és rohanjak.
2021. ápr. 11. 17:01
 25/31 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit csinálok, amikor épp megérkezik. Pl.a zuhany alól nem ugrok ki, ha megjön, az edzést sem hagyom félbe, a telefont se csapom le. Ha épp teszek-veszek, pihenek, olvasgatok, stb., akkor odamegyek hozzá, amikor belép az ajtón. Ő ugyanígy tesz, attól függ, elém jön-e, hogy mit csinál. Ha épp a főnökével skypeol, vagy a WC-n ül, nem jön, ha főz, vagy netezget, akkor jön. Nem tudom, mi ez az áltudományos humbug az evolúciós biológiából. Talán valami régi társadalmi rítusra gondolhatsz, nem tudom. A nagyanyám mindig várta a nagyapámat a kapuban, amikor hazajött. Mindig lelkesen mondta a mama, hogy ő mindig kimegy elé. Ő szeretett kimenni, papa örült neki. Gondolom, ha éppen félben volt valamivel, talán nem dobta le a kezéből, de nem tudom biztosan. Viszont az ő házasságuk, bár nagyon régen volt, teljesen egyenrangú volt, szóval nem tudom, mi lehet ennek az elvárásnak az alapja. De ha valaki ezen hisztizik, hogy az asszony nem rohan pincsikutyaként pitizve elé, ha megjön, az egy p*cs.
2021. ápr. 11. 17:27
 26/31 anonim ***** válasza:
75%

Nem vagyok én kutya ,hogy elé loholjak.Én sem szeretem ,ha nem tudok rendesen és nyugodtan lepakolni,kezet mosni stb..

28/N

2021. ápr. 11. 22:41
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
Mondasz valamit kerdezo! Szerintem en csinalom jol :D oda is megyek ele meg nem is. Fele fele. Talan igy erzi is hogy fontos jol esik neki de nem tartom fel a lepakolasban kezmosasban es a tipikus 20-30 perces "enido"ben.
2021. ápr. 12. 13:02
 28/31 anonim ***** válasza:

Elé nem rohanok sosem (eldobvam mindent a kezemből), viszont miután már lepakolta a kabátot, dögnehéz hátizsákot, átölelem, megcsókolom - kivéve nyáron, akkor csak gyors csókot enged meg és siet is a zuhany alá -, de ugyanez működik fordítva is. :)

Ám pl meeting vagy (barátokkal, családdal) online beszélgetés miatt nem megyünk a másik elé, akkor a szobában dobunk egy csókot, integetünk, mosolygunk és ennyi.

2021. ápr. 13. 09:46
 29/31 anonim ***** válasza:
Odamegyek, 24 év után is. 😊 (nyilván, ha fürdök, pelust cserélek, stb. akkor nem.)
2021. ápr. 13. 11:03
 30/31 anonim ***** válasza:
Nem mert ő gyorsan be akar jönni és lepihenni szóval felesleges ajtóban lenni, viszont reggelente mikor megy munkába mindig puszival engedem el az ajtóban.
2021. ápr. 22. 15:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!