Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha hazaérkezik a párotok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hazaérkezik a párotok, akkor ti odamentek elé az ajtóhoz?

Figyelt kérdés

Visszagondolva a párkapcsolataimra nőként, amíg rendben működött minden és szerettem a másik felet, addig mindig természetesen jött, hogy ha a párom megérkezik, akkor minden eldobok a kezemből, és elémegyek üdvözölni, vagy ha kapucsengővel engedtem be, akkor az ajtóban vártam, amíg belépett. Ahogy jöttek a bajok, ez a szokásom megszűnt, és egyszer az exem meg is kérdezte tőlem, hogy miért nem megyek már elé.

Később olvastam, hogy ez valahogy tudat alatt a férfiaknak nagyon fontos, hogy hogyan fogadja a családja haza, a "harcból hazatérő hős" analógiájára, valahogy tiszteletlenségként/szeretetlenségként dekódolja az agyuk, ha nem kapnak fogadtatást hazaérvén. Szerintetek ebben lehet valami realitás? Tudat alatt egy fontos rítus lehet? Vagy nincs jelentősége?

2021. ápr. 11. 10:41
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
65%

Nézd, nem tudom éltél-e már hosszabb kapcsolatban, de spec., ha nem kell direkt ajtót nyitnom, akkor nem fogom pl. a pörköltet ott hagyni főzés közben. Odabattyog szépen, aztán üdvözöljük egymást. :) De, ha épp filmet nézek sem fogom otthagyni, mert a Harcos megjött. Van lába, odasomfordál, aztán smarolunk, miközben fél szemmel a filmet nézem. :)

Nem tudom mi ez nálad, de szerintem sok Románát olvastál. Majd kinövöd. :)

2.

2021. ápr. 11. 11:08
 12/31 A kérdező kommentje:
#9 de hogy jön ide ehhez az esethez az érzelmi intelligencia? Nem értelek. Mit kéne ebben az esetben kontrollálni? Egyébként sajnos nem lehet mindent kontrollálni, mert az elménk csak egy része tudatos. Ha nem így lenne, akkor hétmilliárd megvilágosult buddha szaladgálna a világban fel s alá. Az ösztönlény/tudattalan igenis dolgozik az emberben, és nem lehet mindig felfedni a jelenlétét. És ez lenne a kérdésem, hogy vajon van-e a férfiakban egy tudat alatti séma, ami arra reagál, hogy hogyan fogadják a hazatérésüket. Ez lehet nőkben teljesen más. Nem hinném, hogy ez egy olyan dolog, amit feltétlen fel kell ismerni és "érzelmi intelligenciával" kontrollálni. Attól még, hogy ezt a hormonok rendezik, attól még léteznek ezek a jelenségek különbözőképpen a két nemben és nem feltétlenül kell megpiszkálni őket. De jó, ha tudjuk, hogy hogyan működünk.
2021. ápr. 11. 11:08
 13/31 A kérdező kommentje:
#11 oké, köszönöm a meglátásodat :)
2021. ápr. 11. 11:09
 14/31 anonim ***** válasza:
77%

Sajnos nem szaladgál 7 milliárd megvilágosult Buddha...Ezt az ösztönlény tudatalatti dolgot meg kikerem magamnak.Pont erről beszélek, az érzelmi intelligencia arról sszól, h felül tudsz emelkedni saját sokszor gyarló magadon. Fejlodsz szüntelen. És fejlődni akarsz szüntelen. Igy érted meg magadat, és igy érted meg a körülötted elő embereket.

2.

2021. ápr. 11. 11:17
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Valamikor elé megyek, de valamikor épp zuhanyzok, alszok, nem hallom meg, vagy csak benne vagyok valamiben és nem szeretnék csak úgy felpattanni, valamikor meg direkt megváratom (jó, ez csak előjátékként).

Egyébként fordított helyzetben is így viselkedik a barátom. Valamikor odajön, valamikor pedig meg se hallja, hogy megjöttem. Szerintem a kapcsolat halála, amikor valami ennyire előre le van fixálva, teljesen elveszi a dolgok élét és váratlanságát.

27/N

2021. ápr. 11. 11:26
 16/31 anonim ***** válasza:
49%
Én nőként is nagyon örülök, amikor párom elém jön üdvözölni, csókolni. Nálunk ez kölcsönös, mrt szeretjük egymást.
2021. ápr. 11. 11:45
 17/31 anonim ***** válasza:
77%

Szóval aki nem tesz így, az már nem is szereti a másikat? Istenem... Mindenki másképp mutatja a szeretetét, hiszen másra van neki és a partnerének is igénye. Attól még szeretheti ugyanúgy, sőt jobban, mint te.

2021. ápr. 11. 11:48
 18/31 anonim ***** válasza:
24%
16-os vagyok. Ebben most miért kell egyből a rosszindulatot látni? Ki monta, hogy nem lehet másképp szeretni? Nálunk így működik és ennyi. Nagyon megkeseredett emberek vannak itt. Sajnálom.
2021. ápr. 11. 11:53
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig odamegyek hozzá, de ő is hozzám.
2021. ápr. 11. 12:24
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Általában igen, kivéve, ha valamiben épp nagyon benne vagyok.
2021. ápr. 11. 12:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!