Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeretem?
Nem tudom eldonteni hogy szeretem e vagy sem. Már szerintem a szerelem rég elmúlt, már jó ideje nem is mondtuk egymásnak hogy szeretlek, csak szokásos üzenetek de élőbe még annyira se... A csók se olyan, van hogy csak muszájbol adom, vagy érzem hogy muszájbol kapom.. Sok minden idegesít is benne. Idegesít a fontossági sorrendje, neki sokszor inkább a barátok a fontosabbak meg hogy ihasson. Szinte mindennap legalább 1et,es már ez is idegesít. Idegesít hogy többe nézi az ő munkáját és ezért ő otthon már semmit nem tesz, gondolok arra hogy néha ő is mosogathatna, kaját készíthetne, vacsit mire haza érek de ha nem is dolgozik aznap akkor se készít semmit mikor én oda vagyok... Nagyon idegesít ez a része is. Ezek miatt ki lehet szeretni a másikból? Hogy nem segít otthon?! Mintha itthon minden az én dolgom lenne fa vágáson kívül. Ha meg mondom neki akkor még a munkájára hivatkozik hogy az fizikai munka és jóval megterhelobb mint amit én csinálok,mert én csak egy pénztáros vagyok. Plusz én többet oda is vagyok. Mégis sok hónapba én kaptam több pénzt is... Pénzem nincs vita az tény. De ez a haza érek sörözök és ennyi nagyon felidegesit... Én meg haza érek és csináljak kaját, Mosogassak el meg minden... Már nem szívesen teszem ezeket.
Úgy érzem be sokkaltam, nem tetszik amúgy a baráti körei se, a mindennapjai se, az hogy ő még "fiatal és élni kell" de amugy sehova se fejlődünk, ja meg tényleg a sz.x is nagyon nagyon lecsokkent.... 5eves kapcsolat, 2eve együtt lakunk, de már néha élnék egyedül. Nem tesz boldoggá, nem tesz már úgy értem bár már én se érte, de én tudom is hogy miért, mert idegesít hogy rám hagy mindent. Meg nem jön elém, nem bókol inkább piszkál. Értem női munka csinálja a nő ez a dolga, de valahogy még se akarom elfogadni ezt. Én is ki tudok merülni, nekem is jól esne ha haza érnék és lenne kaja, nem csak kérésre nagyon ritkán....
Szóval szerelem át alakul szereteté, és azután?! ez már abból is át alakult közönyé is?!
Igazából nem tanácsra vagyok kivancsi hanem csak beszélgetni akarok erről. :)
Szerelem után szeretet, aztán baráti viszony, közöny, utálat.
Már semmi sem tetszik benne. Megszokásból vagytok együtt. Nem együtt éltek, csak egymás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!