Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért érzem vajon azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem vajon azt, hogy nem való nekem párkapcsolat, de nagyon szeretem a barátomat?

Figyelt kérdés

Nálam magamnak valóbb ember nem sok lehet szerintem.. Habár szeretek beszélgetni, programokat csinálni is, de az idő nagy részében az egyedüllét esik jól, egyszerűen ezt szoktam meg, így tudok igazán feltöltődni.

A barátom jelenleg külföldön van, de amikor visszajön, tervben van az összeköltözés, és bár már 2 hetet egyszer laktunk együtt, és nem volt semmi különösebb gond, mégis annyira rettegek tőle.

Keveset beszél, szóval "fárasztó" - nak nem fogom találni, meg a barátaival is fognak majd találkozni néha, nem is ettől tartok.

Hanem én nagyon aktívan töltöm a napjaimat. Sokat edzek, nyelvet tanulok, rajzolok, olvasok, önfejlesztő dolgokat hallgatok, mivel tisztaságmániás vagyok, a házimunka is sok időt elvesz, a külsőmre is nagyon igényes vagyok, így a fürdőben is sok időt töltök. És úgy tapasztalom, az emberek nagy része sokkal lustább, kényelmesebb típus (én pl. nagyon korán szeretek kelni is). És félek attól, hogy ha ez a kapcsolat ilyen szintre jut, akkor majd úgy fogom esetleg érezni, hogy nincs elég időm magamra, a szokásaimra, és majd annyi lesz a program, hogy filmezünk örökké a kanapén.. A barátom szeret egyébként sétálni, kirándulni, menni ide-oda, de feleannyi dolgot sem csinál egy nap, mint én. Elfogadó típus is, nem akar megváltoztatni, de mégis annyira félek ettől, hogy fojtogatónak fogom érezni az együttélést.

A szexkapcsolat nálam nem volt opció sosem, mert nagyon szeretem, ha törődik velem és szeret a másik, és ez abszolút meg is van, kölcsönösen odafigyelünk nagyon egymásra.

Szerintetek mi lehet a baj velem?

25N

2021. márc. 20. 10:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Megszoktad az önállóságot, és hogy mindig az van amit szeretnél, illetve oda mész ahova akarsz, nem kell elszámolnod senkinek. Ez pedig egy összeköltözéssel teljesen felborul, hiszen kölcsönösen alkalmazkodni kell a másikhoz, ki kell alakítani egy kompromisszumos életet. Hallok hasonlót ismerősöktöl, hogy jól megvannak a párjukkal, akikkel külön élnek, nincs gond ha 1-2 napoig ott alszik náluk, de a végén már várják, hogy menjen haza. Én is hasonló vagyok, mert mikor jön hozzám, akkor előtte már pakolászok, mert ciki ha rumli van, ha egyedül vagyok, akkor meg ráérek rendet rakni.
2021. márc. 20. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs veled semmi baj. Én is ismerek olyan idősebb párt (60+), akik különélnek, pedig össze is házasodtak. :D Én jelenleg egyedül élek és párom sincsen, de én sem igénylem azt, hogy a jövendőbeli párommal összeköltözzünk, kell idő magamra és arra, hogy egyedül legyek egy kicsit. De azt mondjuk el tudnám képzelni, hogy közösen veszünk egy nagyobbacska házat valahol és ott éljünk együtt, ahol mindenkinek van elég tere és nem egymást kell kerülgetnünk egész nap.
2021. márc. 20. 11:10
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát igen, egy apró garzonban ebbe nagyon bele lehet kattanni. :/

2021. márc. 20. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, én ugyanez vagyok,a mostani párom végül elfogadta,amelyik meg nem avval szakítottam én az állandó együttléttől megfulladok. 48/N
2021. márc. 21. 12:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Figyi én pont ilyen vagyok. Nem született még meg az a férfi. Túl önálló vagyok és szeretek magammal lenni. Nem vagyok zárkózott, de tudom, hogy képtelen vagyok másokhoz igazodni. Olyan társ kell melléd aki ezt elfogadja , vagy legalább szép lassan kezdtek összeköltözni. Ne egyből, csak egy-egy napokat. Én szó szerint elkezdek elfutni az ellenkező irányba, ha nyomást tesznek rám.

De ha szereted vigyázz, ne csússzon ki a kezed közül. Értékes embereket meg kell becsülni, akkor is , ha nehéz természet vagy

2021. márc. 21. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!