Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év után már csak szeretetet érez? Vége így egy kapcsolatnak?
Nem. Mit képzelsz az emberek élete hogy néz ki? Akik együtt vannak párok 10-20-50 éve, azok úgy szerelmesek, mint a legelején? Nagyszüleim 87 és 82 évesek és 62 éve házasok. Szerinted ők úgy szeretik egymást, mint az elején? Aki a szerelmet kergeti állandóan, az általában az élet más területein kib*@szik magával emiatt. Jó esetben találsz egy hozzád illő embert, akivel megegyezik az életmódotok, világlátásotok, életcéljaitok, megférnek a szokásaitok egymás mellett. Az elején lehet szerelem, de ez általában néhány év után átalakul családi jellegű szeretetté. Persze a szexuális vonzalom is megmaradhat ez mellett.
A szerelem egy kémiai reakció az agyban (meg is van, hogy milyen hormonok felelnek érte, szinte le lehet írni a szerelmet kémiai képletekkel), ami a szaporodást ösztönzi. Ez az érzés általában fél-5 évig tart nagyjából ugyanazon ember iránt.
Attól még szerelmes meg szeret! Csak nincs bezsongva, mint az elején, tényleg be lehetne kattanni tőle.
Biztos jól meg lesz szervezve a lagzi, majd, ha Covid utánra tervezitek. Akkor is pörögni fog, nászút, később gyerekek...
Teljesen normális, talán csak közös kaland hiány van, érthető mert nem lehet mostanában semmi izgiset csinálni!
Majd mindjárt megkapod, hogy a hűség döntés kérdése :D
Viszont én is elgondolkodnék. Négy év nem nagy idő, szerintem még javában lángolnia kéne. És téged ez pont azért zavar, mert te még lángolsz.
Szóval nincs egyensúlyban a kapcsolat, ezért zavar.
Igenis kell a lángolás, és lehet x év múlva nem úgy, de kell még, és vissza-visszajön.
De ez a te mentalitásodon múlik. Ha neked innentől elég ennyi, maradj vele. Bár szerintem nem elég.
Nekem sem lenne. És én x év múlva ha már csak a "mély szeretet marad" már ott sem vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!