Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit neveztek szerelemnek? Csak a rózsaszín ködöt a kapcsolat elején? Utána ami marad, az nem szerelem, hanem csak szeretet? Szerintem nem csak a rózsaszín köd a szerelem. Hanem amit a párunk iránt érzünk, a szeretetet mások iránt.
Más:
A kérdésben írtam, hogy "amit a párunk iránt". Erről jut eszembe: Ma online órán mondtam egy hallgatótársamnak (fiúnak), hogy "a párom elvitte". Ő meg megismételte, fellengzősen, hogy "a párom...!". Erre javítottam, hogy a barátom. De már bánom, hogy javítottam. 25 vagyok, együtt élünk, szerintem a párom ideillő kifejezés. Attól még barátomnak is szoktam mondani, sőt, pasimnak is. Nem tudom, szerinte mi a korhatár a párom megnevezéshez, de szerintem egy 25 éves bőven benne van. Persze nem tudhatom, a hallgatótársam hány éves, de minimum 21, mivel harmadéves.
A hallgatótársadnak megmondanám, hogy igen, mert az élettársadról van szó.
És esetleg rákérdeznék, mért nem tetszett neki.
Számomra az is szerelem, ami az évek során kialakul.
A szeretetté átalakulást én esetleg később, nagyszülőkorunkban tudom elképzelni.
A párom számomra egy hivatalosabb szó, mint a barátom, ennek megfelelően én személy szerint korombeli ismerőssel a "barátom" szót használom, de pont ezt látom átmeneti kornak, amiben te is vagy, vegyesen szoktam hallani az ismerőseimtől. Egy 21 évesnek még furán hathat, majd hozzászokik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!