Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45-60 körüli férfiak, akik 10-15(-20?) évvel fiatalabb nővel vannak, ti érzitek a különbséget jó értelemben az ágyban ahhoz képest, mintha korotokbeli párotok lenne?
A volt párom 45 éves volt, amikor összejöttünk. 14 év van köztünk. Sosem kezdett vele egykorúval, azt mondta nem vonzzák. Egyedülálló anyák, vagy férjeiket csaló megkeseredett egyének tele problémával. A szingli barátai mind azt mondták inkább fiatalabb korosztályban nézelődnek ugyanezen okokból, de baromira szerencsésnek érzik magukat, ha egy ilyen friss, kvázi gyötrelmes előéletmentes pipi besétál a kelepcébe, mint mondjuk én is... XD
Nagyon szerettem azt a társaságot, jófejek voltak és mivel hasonló korkülönbséggel nem volt még kapcsolatom, engem is érdekelt a gondolkozásmódjuk erről.
Végül az exem sajnos saját kardba dőlt. Azért lett vége a kapcsolatunknak, mert abszolút nem volt alkalmazkodóképes. Így nem lehet egy kapcsolatot fenntartani, ő pedig hangoztatta is, hogy 45-6 éves fejjel az ő gondolkozásmódját senki nem fogja megváltoztatni. Hát oké...
31 évesen már minden voltál, csak "friss pipi" nem, max. hozzá képest.
De egy generációval idősebb férfihez képest ez nem nagy kunszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!