Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45-60 körüli férfiak, akik 10-15(-20?) évvel fiatalabb
nővel vannak, ti érzitek a különbséget jó értelemben
az ágyban ahhoz képest, mintha korotokbeli párotok lenne?
Nos,én még csak 32 vagyok, de apám nagy kanbetyár.. 70éves elmúlt és még reszelget. Amikor 60év körül volt, akkor 20-25évvel fiatalabb csajai voltak és mindig mondta, hogy hát mit csinálnék egy velem egyidős öregasszonnyal? Szóval ő tuti érzi a különbséget. :)
2021. márc. 29. 21:22
Hát, elég nagy gusztus kellene hozzá, hogy lefeküdjek egy 20-25 évvel idősebb öregemberrel.
2021. márc. 29. 21:30
58F vagyok. 45 évnél idősebb nővael még nem voltam. Próbálkoztam.. háát? Pl A sex nem érdekelte semilyen szinten. 7/24-ben a menyét szapulta. A másik a volt férjeit. 1 - 2 randevúig elvoltam utána inkább kerékpározni mentem hétvégén. Megjön a menopauza ( ha jól írom ) utána bezár a bazár. Nem értem miért társkeresőzik egy megkeseredett frigid nő?
2021. márc. 29. 21:37
4/13 A kérdező kommentje:
Én még 30 körüli férfi vagyok, de kíváncsi vagyok a jövőre.
1-3. Köszönöm a válaszokat!
2. Ezt úgy képzeld el, hogy egy sármos, korához képest jóképű, elegáns, igényes, alkatilag, higiéniában nem elhanyagolt férfiről van szó, aki 5-10 évet is simán letagadhatna.
Mondjuk ha te nem vonzódsz az idősebbekhez, akkor ezzel nincs mit tenni, de bőven vannak nők, akik igen.
En 40es no vagyok. Magas a tesztoszteronszintem és a libidó. Fogamzásgátlót szedek hogy csökkentsék. Bőven marad belőle menopauza utánra is. Kizárólag velem egy idoset vagy pár évvel fiatalabbat keresek. A férfiak 8 évvel korábban halnak meg és 40 felett minden második kevésbé potens.az idősebb nok inkább a leertekelesuk, visszautasitasuk miatt fordulnak be,nem a hormonok miatt. De meg mindig jobb nőnek lenni 100szor, mert az haláláig tud szexelni,míg ha egy férfinak nem áll fel vagy nem tudja tartani, vége a szexuális életének.
2021. márc. 29. 22:32
Ehhez kell megfelelő gusztusú nő is.
Én egy sportos, csinos, ápolt 40 éves nő vagyok, de már egy átlagos 50 éves is öregember a számomra, nem tudok rá férfiként tekinteni (és nem is akarok, fúj!).
2021. márc. 29. 22:33
7/13 A kérdező kommentje:
2-5-6.
Nem értem miért pakoltok ide egóból egy választ, amikor a kérdés nem is nektek szólt. Bezzeg ha egy férfi mer válaszolni egy dedikáltan nőknek szóló kérdésre, akkor megy a hiszti. Most komolyan mi értelme volt a válaszotoknak? Mi segítséget adott ez a kérdezőnek? Nyilván semmit.
Lehet, hogy azért nem tolonganak itt a válaszadók, mert ritka az olyan 60 körüli pasi, akit egy 40-es nő megkívánna.
2021. márc. 30. 00:11
50 a férjem, én 39. Felolvastam neki a kérdésed, azt mondta, azért jobb velem, mert szeretjük egymást és valóban örömet akarunk szerezni a másiknak, nem azért, mert fiatalabb vagyok.
2021. márc. 30. 02:32
Apósom beszerzett 50 éves fejjel egy 40 éves vakondokfejű brünhildát. Csúnya mint a bűn és rosszindulatú.
2021. márc. 30. 09:45
Kapcsolódó kérdések: