Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 45-60 körüli férfiak, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45-60 körüli férfiak, akik 10-15(-20?) évvel fiatalabb nővel vannak, ti érzitek a különbséget jó értelemben az ágyban ahhoz képest, mintha korotokbeli párotok lenne?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy 50 éves korodban egy átlag 35-40 éves nő vonzóbb még, mint egy átlag 50 éves és emiatt jobban kívánod a szexet, jobban érzed vele magad, hogy ő korban ennyivel mögötted van. Ez létező dolog?
2021. márc. 29. 21:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%
Nos,én még csak 32 vagyok, de apám nagy kanbetyár.. 70éves elmúlt és még reszelget. Amikor 60év körül volt, akkor 20-25évvel fiatalabb csajai voltak és mindig mondta, hogy hát mit csinálnék egy velem egyidős öregasszonnyal? Szóval ő tuti érzi a különbséget. :)
2021. márc. 29. 21:22
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Hát, elég nagy gusztus kellene hozzá, hogy lefeküdjek egy 20-25 évvel idősebb öregemberrel.
2021. márc. 29. 21:30
 3/13 anonim ***** válasza:
46%
58F vagyok. 45 évnél idősebb nővael még nem voltam. Próbálkoztam.. háát? Pl A sex nem érdekelte semilyen szinten. 7/24-ben a menyét szapulta. A másik a volt férjeit. 1 - 2 randevúig elvoltam utána inkább kerékpározni mentem hétvégén. Megjön a menopauza ( ha jól írom ) utána bezár a bazár. Nem értem miért társkeresőzik egy megkeseredett frigid nő?
2021. márc. 29. 21:37
 4/13 A kérdező kommentje:

Én még 30 körüli férfi vagyok, de kíváncsi vagyok a jövőre.

1-3. Köszönöm a válaszokat!

2. Ezt úgy képzeld el, hogy egy sármos, korához képest jóképű, elegáns, igényes, alkatilag, higiéniában nem elhanyagolt férfiről van szó, aki 5-10 évet is simán letagadhatna.

Mondjuk ha te nem vonzódsz az idősebbekhez, akkor ezzel nincs mit tenni, de bőven vannak nők, akik igen.

2021. márc. 29. 21:54
 5/13 anonim ***** válasza:
45%
En 40es no vagyok. Magas a tesztoszteronszintem és a libidó. Fogamzásgátlót szedek hogy csökkentsék. Bőven marad belőle menopauza utánra is. Kizárólag velem egy idoset vagy pár évvel fiatalabbat keresek. A férfiak 8 évvel korábban halnak meg és 40 felett minden második kevésbé potens.az idősebb nok inkább a leertekelesuk, visszautasitasuk miatt fordulnak be,nem a hormonok miatt. De meg mindig jobb nőnek lenni 100szor, mert az haláláig tud szexelni,míg ha egy férfinak nem áll fel vagy nem tudja tartani, vége a szexuális életének.
2021. márc. 29. 22:32
 6/13 anonim ***** válasza:
44%

Ehhez kell megfelelő gusztusú nő is.

Én egy sportos, csinos, ápolt 40 éves nő vagyok, de már egy átlagos 50 éves is öregember a számomra, nem tudok rá férfiként tekinteni (és nem is akarok, fúj!).

2021. márc. 29. 22:33
 7/13 A kérdező kommentje:

2-5-6.

Nem értem miért pakoltok ide egóból egy választ, amikor a kérdés nem is nektek szólt. Bezzeg ha egy férfi mer válaszolni egy dedikáltan nőknek szóló kérdésre, akkor megy a hiszti. Most komolyan mi értelme volt a válaszotoknak? Mi segítséget adott ez a kérdezőnek? Nyilván semmit.

2021. márc. 29. 23:55
 8/13 anonim ***** válasza:
83%
Lehet, hogy azért nem tolonganak itt a válaszadók, mert ritka az olyan 60 körüli pasi, akit egy 40-es nő megkívánna.
2021. márc. 30. 00:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
50 a férjem, én 39. Felolvastam neki a kérdésed, azt mondta, azért jobb velem, mert szeretjük egymást és valóban örömet akarunk szerezni a másiknak, nem azért, mert fiatalabb vagyok.
2021. márc. 30. 02:32
 10/13 anonim ***** válasza:
79%
Apósom beszerzett 50 éves fejjel egy 40 éves vakondokfejű brünhildát. Csúnya mint a bűn és rosszindulatú.
2021. márc. 30. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!