Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene ebben a helyzetben tennem?
Együtt élek a párommal 9 hónapja.
Mivel nekem gyerekeim vannak, ezért kitalálta, hogy neki pedig kutya kell azért, hogy őt is szeresse valaki, ahogy engem szeretnek a gyerekeim. Ez eleve marhaság szerintem, mert ha ő is családtagként viselkedne, nem rekesztené ki önmagát, akkor nem érezne így. De nem akar velünk együtt csinálni semmit meg mindig baja van a gyerekekkel.
Mióta megvan a kutya, én úgy gondolom, hogy azzal sem foglalkozik eleget. És ha már az elején ennyire letojja, akkor később is ez lesz szerintem.
Alig viszi le, pedig egyáltalán nem szobatiszta a kutyus. Kíváncsi voltam, hogy mit tesz, ha egyszer se hozom szóba és tegnap egyszer sem vitte le a kutyát. 9 hetes kis ördögfajzat pedig. Nagyon eleven. De csak veszekszik vele, hogy maradjon nyugton és ennyi.
Mit tudnék tenni? Hagyni kell és majd összekapja magát és foglalkozik a kutyájával? Vagy kézbe kell vennem a dolgokat és foglalkozni vele? Nehéz dolog ezbaz együttélés és iszonyúan furcsa. Nem tudom, mit kellene tennem, mert zavar ez a helyzet.
Tiltani nem tiltottam, ez tény, de mondtam neki, hogy nekem ez nem fér bele jelenleg. Mondtam, hogy szerintem nem kellene nekünk kutya. És akkor jött azzal, hogy mert a kutya szeretné őt és megoldana mindent. De persze nem old meg semmit, mert ugyan olyan frusztrált. Szerintem féltékeny is, mert a kutya eljátszik a gyerekekkel, igyekszünk vele mindannyian jól bánni, hiszen a kutya semmiről sem tehet. Családtagként kezelik a gyerekek is, annyi, hogy nem engedjük fel az ágyakra és a kanapéra.
A párom meg ugye felengedi az ágyunkba, emiatt pedig én nem alszom a helyemen, mert egy nem szobatiszta kutyával nem alszom egy ágyban. Meg amúgy is... A gyerek nem, de a kutya közénk való? Vicces.
Ha tényleg segíteni szeretnél rajta, akkor szerintem párkapcsolati tanácsadásra menjetek el.
Esetleg azt lehet csinálni, amit amúgy szoktak a féltékeny gyerekekkel, hogy kap egyedül töltött időt, amikor csak vele foglalkozol.
Őszinte leszek... Aki ennyire nem fogadja el a gyerekeim, pont lesz@rnám milyen problémái vannak a "páromnak", azonnal elhagynám!
A gyerek az első. És ha ők nincsenek szeretve, és nem is igyekszik a "párom" ezugyben ott nincs miről beszélni!!!!
Számomra ez Rólad is elmond mindent!
Mondom ezt úgy, hogy pontosan ilyen helyzetben vagyok érintett. Hogy az unokahugom szintén egy nővel él együtt majdnem 2 éve, és a nő szintén lesz@rja a gyerekeket, féltékeny rájuk és már odáig fajult a helyzet, hogy az unokahugom is kezdi hanyagolni a gyermekeket a párja miatt. A nagyobbik lány pedig 7 éves, és nekem mondogatja ha találkozunk, hogy mennyire kezdi utalni a saját anyját is!!!!! Mert már érzik és látják ők is a helyzetet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!