Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözéskor mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözéskor mennyire ciki wc-re menni?

Figyelt kérdés
Nagyvécézés közben ugye lehetnek bizonyos hangok,főleg kisebb lakásokban. Ti ezt hogy oldjátok meg?
2021. márc. 17. 16:34
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
90%
Ne egyél annyi babot.
2021. márc. 17. 17:12
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, hiszen mindenkinél ez van.

Meddig akarod ezt fenntartani? Szét akarsz pukkanni, vagy szilárd székelés miatt aranyeret akarsz? Maradj a realitások talaján: Nálad is, nála is és mindenkinél van hang, szag (ellene megteszi a WC-spray)...

Ha szexelés közben bármelyikőtökből kijön alul egy hang, akkor mi van? Tudomásul kell venni, hogy ez van és megtörtént és ezután is megtörténik.

2021. márc. 17. 17:28
 13/30 anonim ***** válasza:
92%
8-assal teljesen egyetértek (aki összeköltözés előtt elment úgy vécére, hogy a barátja a szomszéd helyiségben van). Nem értem, ez egyáltalán miért kérdés? Valóban korai együtt lakni, ha ilyen kételyek felmerülnek. Egy teljesen természetes dologról van szó, tényleg nem értem az egészet. Semennyire nem kínos, ne hülyéskedjünk már.
2021. márc. 17. 17:34
 14/30 anonim ***** válasza:
97%

13.

Kivéve, ha a másik fél nekiáll "poénkodni" ezzel.

2021. márc. 17. 17:37
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
A 14-nek igaza van!
2021. márc. 17. 17:39
 16/30 anonim ***** válasza:
88%
Összeköltözés előtt már rengetegszer volt olyan, hogy éppen a másiknál voltunk mikor ránk jött, de szerencsére mindketten felnőtt emberek voltunk és tudtuk, hogy ez is olyan, mint az orrfújás pl... Egyikünk sem érezte azt, hogy jajj most mi lesz
2021. márc. 17. 17:59
 17/30 anonim ***** válasza:
93%
Mindenki sz.rik meg pisil, szerintem ezt a párod is tudja. Én egy sima vécézésnél nem szoktam elküldeni a férjem messzebbre, de múltkor durva gyomorrontásom volt és akkor szó szerint mondtam neki, hogy most menjen fel az emeletre mert bef.sok és durva lesz.
2021. márc. 17. 18:12
 18/30 anonim ***** válasza:
97%
Természetesen mindenki jár wcre... Ezalól te sem vagy kivétel!
2021. márc. 17. 18:49
 19/30 anonim ***** válasza:
91%

Mondjuk mi 4 év barátság után jöttünk össze, de mielőtt összeköltöztünk és egymásnál voltunk, simán elmentünk kakilni. Most komolyan, ebbe mi az isten a gáz? Ő is tudta, hogy a lányok szarnak, meg énis tudtam, hogy a férfiak is. Sőt elmondom neked, a kapcsolatunk első pár hónapjában lehettünk, mikor iszonyat gyomorrontást kaptam egy rendelt kajától, egész nap ment a hasam és fingadoztam. Baromi cikinek éreztem, addig a pontig, amíg el nem mentem wc-re, ott olyan hangok jöttek belőlem, mintha Helm kürtjét fújták volna meg, kijöttem, párom meg röhögve megkérdezte, hogy azért az ülőke a helyén maradt?

Igen, prolik vagyunk blablabla, de nekem ez a beszólás akkora könnyebbséget adott utána, mert tudtam, hogy nem egy beszűkült finnyás hülyegyerekkel jöttem össze.

22L , 3 éves kapcsolat

2021. márc. 17. 19:41
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mi van itt, senki sem volt kollégista koedukált WC-vel? Én lányként úgy mentem a nagydolgomat végezni, hogy mellettem 2 másik srác is épp végezte, és még beszélgettünk is.

Tudom hogy ez is egy véglet, de azért az anyagcserénket nem kellene már szégyellni, pláne a párunk előtt. Mi lesz ha majd a közös gyerek kakiját kell törölgetni?

2021. márc. 17. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!