Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözéskor mennyire ciki wc-re menni?
Ne aggódj, hiszen mindenkinél ez van.
Meddig akarod ezt fenntartani? Szét akarsz pukkanni, vagy szilárd székelés miatt aranyeret akarsz? Maradj a realitások talaján: Nálad is, nála is és mindenkinél van hang, szag (ellene megteszi a WC-spray)...
Ha szexelés közben bármelyikőtökből kijön alul egy hang, akkor mi van? Tudomásul kell venni, hogy ez van és megtörtént és ezután is megtörténik.
13.
Kivéve, ha a másik fél nekiáll "poénkodni" ezzel.
Mondjuk mi 4 év barátság után jöttünk össze, de mielőtt összeköltöztünk és egymásnál voltunk, simán elmentünk kakilni. Most komolyan, ebbe mi az isten a gáz? Ő is tudta, hogy a lányok szarnak, meg énis tudtam, hogy a férfiak is. Sőt elmondom neked, a kapcsolatunk első pár hónapjában lehettünk, mikor iszonyat gyomorrontást kaptam egy rendelt kajától, egész nap ment a hasam és fingadoztam. Baromi cikinek éreztem, addig a pontig, amíg el nem mentem wc-re, ott olyan hangok jöttek belőlem, mintha Helm kürtjét fújták volna meg, kijöttem, párom meg röhögve megkérdezte, hogy azért az ülőke a helyén maradt?
Igen, prolik vagyunk blablabla, de nekem ez a beszólás akkora könnyebbséget adott utána, mert tudtam, hogy nem egy beszűkült finnyás hülyegyerekkel jöttem össze.
22L , 3 éves kapcsolat
Nem tudom mi van itt, senki sem volt kollégista koedukált WC-vel? Én lányként úgy mentem a nagydolgomat végezni, hogy mellettem 2 másik srác is épp végezte, és még beszélgettünk is.
Tudom hogy ez is egy véglet, de azért az anyagcserénket nem kellene már szégyellni, pláne a párunk előtt. Mi lesz ha majd a közös gyerek kakiját kell törölgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!