Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözéskor mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözéskor mennyire ciki wc-re menni?

Figyelt kérdés
Nagyvécézés közben ugye lehetnek bizonyos hangok,főleg kisebb lakásokban. Ti ezt hogy oldjátok meg?
2021. márc. 17. 16:34
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
81%
Ajtó becsuk zene megy :)
2021. márc. 17. 16:37
 2/30 anonim ***** válasza:
35%
Mi két hónapja költöztünk össze, bennem is voltak ilyen félelmek. A megoldás nekem (pici lakás, vékony falak :D): vagy megvárom, míg ő elmegy otthonról dolgozni (én később indulok), vagy ha otthon van, akkor megvárom, amíg nézünk valamit a tévében a galérián, hogy legyen valami alaphang :D lemegyek, megnyitom a csapot, elvégzem a dolgom, azonnal lehúzom, hogy ne legyen szag. Tudom, gyerekes dolog ilyeneken aggódni, de akkor is ez van. Így két hónap után már azért könnyebb, nem okoz akkora gondot, mint az elején :)
2021. márc. 17. 16:44
 3/30 anonim ***** válasza:
74%
Addig feltesz valami olyan zenei aláfestést, mint "A 100 legszebb ágyúsortűz empéhárom" vagy "Kula bácsi az ünnepi kaki"
2021. márc. 17. 16:44
 4/30 BeefEater ***** válasza:
93%
Amíg ez a kérdés felmerül szerintem korai az összeköltözés.
2021. márc. 17. 16:46
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

4.

Akkor mindig az lesz nagyon sokaknál. Különélés rulz...?

2021. márc. 17. 16:49
 6/30 anonim ***** válasza:
95%
Szerinted felnőtt emberek, akik összeköltöztek, azok már utána nem járnak budira? Mi a picsa van veletek, emberek?
2021. márc. 17. 16:49
 7/30 anonim ***** válasza:
92%

Amúgy a probléma megoldása - extra erős hangszigetelés és bazi vastag ajtó. Alapból így kellene házakat építeni. Senki nem szereti végighallgatni ami odabent folyik. És annak is rossz aki bent van, mert tudja, hogy kint hallani fogják.

És ez így nagyon kellemetlen. South Park tökéletesen bemutatja ezt néhány erősebb jelentében.

2021. márc. 17. 16:53
 8/30 anonim ***** válasza:
90%
Én még össze se költöztem a barátommal, de el merek úgy menni vécére, hogy ott van a szomszéd szobában, és ő is. Na, ilyenkor mi van?
2021. márc. 17. 16:54
 9/30 anonim ***** válasza:
91%
Ha nagyon kell, de cikinek érzed, hogy wc-re menj, akkor szarj ki az ablakon...
2021. márc. 17. 17:06
 10/30 anonim ***** válasza:
94%

Párom eleinte mindig zenét hallgatott trónolás közben, őt is zavarta a dolog.

Aztán megszoktuk egymás közelségét, és már nem ciki a mosdózás senkinek. :)

2021. márc. 17. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!