Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van olyan fèrjetek aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fèrjetek aki nem tud főzni meg rantottát sem tud meg csinálni? Ez mennyire ciki?

Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 21:16
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
88%

Van olyan férjetek? :D Miért, hánynak kellene lennie?

Amúgy nem akarok kötekedni, gondolom csak elírás, csak feltűnt, de szerintem sok ilyen férfi van, aki még ezt sem tud. (Nyilván sokan vannak a másik oldalon is.)

2020. aug. 5. 21:20
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan férjem egy sem. Az aki van, az épp vacsit készített (rántott patiszont rizzsel plusz friss salátát) kérdezte, h nem vagyok-e éhes, de mondtam nem, esetleg később eszem.
2020. aug. 5. 21:28
 3/28 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem cikibb az, hogy sok nő nem tud, mert az anyja nem volt képes megtanítani főzni. Ráadásul őket nem is érdekli a dolog, mert fontosabb a facebookon szelfizgetni.
2020. aug. 5. 21:29
 4/28 anonim ***** válasza:
94%
Ciki, nem ciki ez van. Már megszoktam, most mit csináljak vele, vágjam ki ez miatt? Már az lenne fura, ha tudna:D
2020. aug. 5. 21:29
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Naja #4-es, de az én férjem mindjárt így nyitott. Már udvarláskor egy átszexelt délután után saját főztjével próbált erőt visszaadni nekem. Ez azóta is így van. Ha látja, h nekem nincs erőm /kedvem főzni, ő megcsinálja. Nem problémázik egy felet sem ezen.
2020. aug. 5. 21:42
 6/28 anonim ***** válasza:
78%
Fenének sem kéne ilyen férj,az enyém tud főzni.
2020. aug. 5. 21:43
 7/28 anonim ***** válasza:
90%
Nincs ilyen ferjem, de másmilyen se. :D
2020. aug. 5. 21:47
 8/28 anonim ***** válasza:
8%
Ha nincs férjed, akkor mi a faszt írsz ide #7-es. 😊😁 2-es, 5-ös voltam. De nyontam a zöld kezet neked. 😅
2020. aug. 5. 21:54
 9/28 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, nincs ezzel baj, de azért annyira jó lenne, ha el tudná látni magát, azért egy rántotta, sült virsli, melegszendvics, tejfölös tészta, sült krumpli, mirelit kaják megsütése, egyszerű saláták szerintem elég alapok lennének. Aztán persze lehet extrázni.

Meg, ha úgy van, de azért nekem jó érzés, ha nem is mindig, de néha-néha nem nekem kell főznöm, hanem a párom gondoskodik rólam és elémrakja az ételt egy fáradt nap után. És az se lenne baj, ha csak egy tojásrántotta, vagy tükörtojás pirítóssal, salival.

2020. aug. 5. 21:57
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
8-as: Azt kérdezte, hogy van-e ilyen ferjunk en pedig válaszoltam, hogy nincsen 💁‍♀️
2020. aug. 5. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!