Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ki, mikor lépte meg először...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki, mikor lépte meg először az aktuális párjával az együttélést? Hány évesen? Mennyi idő után? És ami a leginkább érdekelne férfiként és nőként mi volt a legnagyobb nehézség? Mi zavart legelőször párotokban? Hogy kezeltétek? Ciki, vicces szokások?

Figyelt kérdés

#nehézség #megoldás #Első együttélés
2020. máj. 1. 10:57
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

26 évesen, 1,5 éves távkapcsolat után költöztünk össze.

Szerintem mi egymásnak lettünk teremtve, mert nagyon apró dolgok zavarnak mind a kettőnket. Nem is volt igazából nehézsgünk eddig. Engem pl zavar, hogy nem a szennyeskosárba,hanem rá pakolja a szennyes ruháit, őt meg zavarja, hogy én ezért baszogatom. XD na meg hogy fél évig kell neki könyörögni dolgokért, pl hogy telepítse újra a gépet. Őt még az zavarja, hogy néha rágom a körmöm, ha ideges vagyok.

Nincsenek vicces, ciki szokásaink, minden napunk más és más, viszont minden napban találunk valami vicceset vagy cikit, amin jót nevetünk. Nagyon szeretek együtt élni vele, jobb társat nem is kívánhatnék! :)

2020. máj. 1. 11:20
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
5 hónap után. Én 29 vagyok, ő 36. Ez 2 hónapja volt. Eddig semmi nehézség, pedig szinte non-stop együtt vagyunk. A legidegesítőbb szokása az, hogy középen nyomja a fogkrémes tubust. De nyilván ez nem olyan dolog, amit ne lehetne elviselni.
2020. máj. 1. 11:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

4 hónap után, én 19 voltam és Ő 35 . 3 és fél éve vagyunk együtt.

Nekünk a nehézség az volt , hogy úm. 3 laki életet éltem. Debrecenbe jártam suliba és dolgozni, egy kis faluban laktam a Nagyimmal , mert egyedül maradt és nem akartam ott hagyni csak úgy , de közben kezdtem volna az önálló életemet a “nagy városban”. A párom pedig szintén egy kisebb városban élt 15 km-re Debrecentől. Ez a 3szög megnehezítette a dolgot és végül oda költöztem hozzá, egy ideig Nagyimhoz minden nap kinézve és aztán csak hetente. Ami az együttélés során az első nehézség volt, hogy hirtelen ketten lettünk a lakásban és először fura volt , hogy a fürdőszobában mik a szokások és stb. ilyen kezdetleges dolgok. Aztán végül az első nagyjából 3 hónap együtt lét után megoldódtak a kérdések. Azóta házasok vagyunk és pont az együttélés során lett igazán szoros a kapcsolatunk. Rendes családi :)

2020. máj. 1. 11:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
27 éves voltam, egy év után költöztünk össze. Azóta szintén egy év telt el, de nem tudok mondani semmilyen nagyobb nehézséget szerencsére. Max amit az első válaszoló is, hogy a szennyestartóba képtelen beletennie a ruháit, csak rá a tetejére :)
2020. máj. 1. 12:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Másfél év távkapcsolat utánm, én 25 voltam, ő 32. A legnehezebb azt volt megszokni, hogy folymaatosan ott van az életteremben, neki is talán ez volt a legnehezebb. Korábban egyedül éltünk elég sokáig, megvoltak a kis dolgaink, rendszereink, mindketten sok énidőt igénylünk. Nem is nehéz volt igazából, inkább fura az elején. Például más az alvásciklusunk, ő csak háttérzajjal tud elaludni, míg én csak csendben, de én alapból később fekszem le, így csak lekapcsolom a laptopot és bebújok mellé, probléma megoldva. Mások a rendrakási szokásaink (az igény hasonló, csak a kivitelezés volt más), más a ritmusunk, de tök jól felosztottuk. Nagy konfliktusunk semmiből sem volt, hamar összecsiszolódtunk, mindent átbeszéltünk, kialakítottuk a saját kis dinamikánkat, az apróságokon meg nem rugóztunk egy kicsit sem, egyikünk se az a fajta.
2020. máj. 1. 12:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az aktuális párom a férjem, 10 éve együtt élünk, a kapcsolatunk első percétől. Konkrétan az első együtt töltött éjszaka után másnaptól együtt éltünk. Semmi gond nem volt ezzel, mindketten éltünk egyedül, másokkal is, évekig voltunk koleszosok, albiztunk, tudunk magunkról gondoskodni és tudunk alkalmazkodni. Szerencsére kompatibilis a rend és tisztaság iránti igényünk és magától értetődő mindkettőnknek, hogy kivesszük a részünket a közös háztartásban a teendőkből. Amúgy előtte több férfival éltem együtt, de mindig csak bizonyos idő után, általában fél-egy év kellett az összeköltözéshez és nem voltak túl jó tapasztalataim. Nem mindenkinek volt alap a munkamegosztás, amit én nem tolerálok és azt sem, ha mások a higiéniai standardok.
2020. máj. 1. 14:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
6-os vagyok, lemaradt, hogy én 26 éves voltam, mikor összeköltöztünk, ő 34.
2020. máj. 1. 15:01
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Első összeköltözés előtt állunk éppen párommal, és kicsit izgulok emiatt, mert soha nem éltem együtt mással a családomon kívül. Persze most már ő is az. Szeretnék jó társa lenni és nem akarom elszúrni a dolgokat, hanem igyekszem alkalmazkodni normál kereteken belül persze, ezért is érdekeltek a tapasztalataitok.

2020. máj. 1. 21:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit mintha rágörcsölnél erre az összeköltözésre. Szerintem a legfontosabb feltétele, hogy jól érezzétek magatokat együtt a hasonló igények. Ha ez nincs meg, akkor hosszútávon ki fogjátok csinálni egymást, akkor is, ha a fejetek tetejére álltok.

Apróságokon változtatni pedig nem nagy kunszt. Kompromisszumkésznek, toleránsnak és alkalmazkodónak kell lenni és akkor turifix nem fogtok veszekedni hülyeségeken.

Sok sikert kívánok! Élvezd! ;)

2020. máj. 3. 21:40
 10/10 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm kedves válaszoló!

Igen, jól érzed kissé görcsölök, de csak mert szeretném ha minden jól alakulna. Megpróbálok kevesebb stresszelni, helyette élvezni a közös együttélés kezdését.

2020. máj. 3. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!