Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit gondoltok arról ha barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról ha barátnőm mindig szól ha meglátja hogy lájkoltam több közös lány ismerősünk megosztásait? Viccek képek facen. Azt mondja nagyon sok ismeretlen lány ismerősöm van és kicsit bántja hogy reagálok a vicces képekre

Figyelt kérdés

2019. jan. 31. 08:39
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Ez a féltékenység. Ha zavarja beszélj vele erről, illetve a kedveert egy kicsit vissza foghatod magad. Mint mindenki amikor mar nem vagyunk facerak. Kicsit masok lesznek a szabalyok... ;)
2019. jan. 31. 08:40
 2/10 A kérdező kommentje:
De ez engem nagyon felidegesít. Mit kell ezért szólnia, nem mindegy neki? Csak vicces kép
2019. jan. 31. 08:44
 3/10 anonim ***** válasza:
64%

A kérdés, hogy a férfi ismerőseidet is le szoktad-e reagálni... ha nem, azért én is rákérdeznék.

32/f

2019. jan. 31. 08:47
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Miert idegesit? Mennyire szamit neked az ő kínja? Mert ha önző vagy akkor mindig azt fogod nezni neked mi a jo, azert szimpatikus lenne, ha erezheto lett volna nemi megertes is a hangodban...
2019. jan. 31. 08:48
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
Pontosabban az irasodban... ;)
2019. jan. 31. 08:48
 6/10 anonim ***** válasza:
56%

Csak a vicces képekre/megosztásokra reagálsz?

Engem ez nem zavarna, csak ha a szelfijeiket, pózolós, vagy magamutogatós képeiket lájkolgatnád meg kommentelnéd folyton.

2019. jan. 31. 08:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Minden képre ami vicces. Nem szoktam lányok saját képeit lájkolni csak a megosztott mémeket ha vicces, akár pasi osztja meg, bár szerinte azokét kevésbé. Mert van egy pár közös ismerősünk. És szerinte törölhetném is az ismeretlen lányokat akiket ő viszont ismer és ezért látja hogy lájkoltam már megosztásokat. De nem értem miért kell ebbe is beleszólnia
2019. jan. 31. 08:54
 8/10 anonim ***** válasza:
33%
Normális nő nem volt a közeledben, hogy egy ilyen érzelmi nyomorékkal kellett összeállnod? Nyilván féltékeny, ha van egy kis eszed nem tűröd ezt el tőle.
2019. jan. 31. 08:55
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Exemnél ez akkor esett rosszul mikor az én kirakott dolgaimat sosem lájkolta. De manapság már nem érdekel hogy a barátom mit lájkol és mit nem. Olyan nők képeit is lájkolja akiket én utálok mert ismerem őket de most nem szabhatom meg neki hogy figyelj már én őt utálom mit képzelsz hogy lájkolod? Tök felesleges ezen kattogni. Apám "szeretőjének" a képeit is lájkolja most verjem ki a balhét? Nem túlzottan érdekel. Nem a facebook-on élek. Az meg hogy profilokat nem csak vicces képeket lájkolsz szerintem nem nagy dolog. Arra is féltékeny lenne ha egy oldal osztana meg vicces képet és azt lájkolnád? Egy kicsit gáz mond meg neki.
2019. jan. 31. 09:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Arra nem ha én osztok meg képet vagy oldalt
2019. jan. 31. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!