Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fèrjetek aki nem tud főzni meg rantottát sem tud meg csinálni? Ez mennyire ciki?
Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 21:16
21/28 anonim válasza:
Akkor ken egy vajaskenyeret, vagy főz visu levest.
22/28 anonim válasza:
Nekem ez mondjuk kizaro ok lenne, mert vannak surubb napjaim, amikor sokat dolgozok es ha nincs idom fozni o mit eszik? :D nem tud maganak egy levest megcsinalni vagy egy csirket megsutni? :D
Ugy gondolom nem egy nagy ordongossegrol beszelunk, amit ne lehetne megtanulni. :)
27N
23/28 anonim válasza:
Az én férjem tud főzni, talán több dolgot is, mint én, és nem is esik nehezére. Hétközben mindig ő főz, mert ő délután 2-kor végez, én pedig 4-kor, mire hazaérek, kész a vacsora. Hétvégén együtt főzünk. Ha éjszakás, és nappal alszik, akkor pedig én főzök. Cserébe én sem esek kétségbe, ha villanykörtét kell cserélni, kifesteni egy szobát, használni a fúrógépet vagy segíteni laminált padlót lerakni. Szerintem ilyen egy igazi kapcsolat, ahol egyenlőek a felek. Mindig megköszönjük egymásnak, ha a másik olyat csinál, ami a közvélemény szerint férfi vagy női munka. Nem esik nehezünkre. Nálunk nem az van, hogy a nőnek a konyhában a helye. Imádom a férjem, imádom hogy ilyen, ezt hozta otthonról, a szülei is így élnek a mai napig, nem kellett belenevelni, de szerintem nem is lehetne. Sokat szamít ki mit hoz otthonról. Akit otthon anyuka még felnőttként is kiszolgál, az ezt fogja elvárni a partnerétől is. Mindketten dolgozunk, keresünk, akkor az otthoni teendő is közös, legyen az bármi. Hozzá se mentem volna olyanhoz, aki nem így gondolja, az maradjon csak anyucival.
24/28 anonim válasza:
Van olyan feleségetek, aki egy talicska maltert nem tud megkeverni? Ez mennyire ciki?
25/28 anonim válasza:
Semennyire nem ciki, mert maltert keverni nem mindennapos dolog, de enni minden nap kell, főzni is, legalább 2-3 naponta. Csak ennyi a különbség.
26/28 anonim válasza:
Se én, se a férjem nem tudunk maltert keverni, tiszta szerencse, hogy nem malterrel táplálkozunk:)
28/28 anonim válasza:
nem azzal van a baj ha valaki nem tud főzni ( itt ezen a csodás interneten mindent is meglehet tanulni) hanem hogy nem is akarja megpróbálni mert "női munka"
(Hálistennek az én párom nem ilyen és tud és akar is főzni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!