Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után illik összeköltözni? Három hete ismerkedtem meg a párommal, és azt akarja, hogy hozzá költözzem. Szép lakása van,de félek korai. Én már mennék itthonról. 20/l
Az a vicc, hogy nem mindig olyan szép minden mint amilyennek elsőre látszik. Gondolom otthon azért van némi szigor, de anyukád azért megcsinál mindent, vagy tiszta ruhád, és meleg ételed .
Csakhogy ha odaköltözöl a pasihoz, akkor sem csinálhatod majd azt amit akarsz, lesznek kötelezettségeid, pl, hogy azt a szép lakást neked kell rendben tartani. Húgom járt is, hogy odaköltözött a pasijához, mert csak a pénzt látta. Mi hárman vagyunk tesók, így nem tellett márkás cuccokra. Csakhogy nem minden arany ami fénylik, addig nem lehetett befogni házimunkára, onnantól meg kénytelen volt megtanulni főzni mosni stb.
Korai nagyon. 20 éves vagy, nagyon fiatal.
Igazából ha ilyen korán oda költözöl, a legszebb időszakon, átléptek(udvarlás, találkozgatás, picit hiányozzon a másik ami jó, mert sokkal örömtelibb a találkozás)
Ez a szakasz kimaradna teljesen, marad az "egyből megismeritek a másik rossz szokásait", nem járkáltok sehová, és marad a kapcsolat kiégése. Nem lesz miért ragaszkodnia hozzád. Ne ugorj egyből, mint egy kiskutya. Ha fél év vagy egy év mulva költözöl, hidd el a javatokra fog válni.
Ha meg otthonról költöznél, menj el albérletbe. Ha már a párodhoz akarsz költözni, elég érett vagy ahhoz is, hogy megállj a saját lábadon.
Mi elobb eltunk egyutt, mint osszejottunk volna. Ertsd idekoltoztem hozza ugy, hogy semmit nem tudtam rola, majd par napra ra osszejottunk. Monsjuk lehet szerencsenk volt, a kezdeteltol mukodott nemcsak a kemia, az egymashoz valo alkalmazkodas.
Azota van egy harom honapos lanyunk es minden rendbe koztunk.
Ha nem akarsz hazicseled lenni, fektesd le a te szabalyaid (ha nagyon nem tetszik neki, elgondokodnek a helyedbe a koltozesrol) pl vegye ki a reszet a hazimunkabol mert nem azert koltozol ossze vele, hogy utana takarits,hanem hogy vele egyutt elj.
Ha megse lesz jo, hagyd meg anyadekkal a jo kapcsolatot, hogy legyen hova menned esetleges szakitaskor.
Mi is kb 3-4 hét után költöztünk össze, aztán? 5 éve együtt élünk, és tervezzük a házasságot is.
Nem azon múlik, exemmel pl kb. egyéb járást követően bútoroztunk össze, aztán 2 év már után menekültem tőle a francba, mert olyan teszetosza, mindenkinek bólogatójancsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!