Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után illik összeköltözni? Három hete ismerkedtem meg a párommal, és azt akarja, hogy hozzá költözzem. Szép lakása van,de félek korai. Én már mennék itthonról. 20/l
Gondolom, hogy ott legyél vele ha kanos, meg kell a házicseléd.
Én olyan fél évet mondanék, addigra már kiismered, és tudod, hogy szeretnél-e tartósan vele maradni vagy sem.
1 ev utan
De ha szabadulni akarsz mindenkepp otthonrol akar most is, persze a hidakat ne egesd fel magad utan mert ha most odakoltozol akkor biztos fogsz meg visszakoltozni :)
"Én már mennék itthonról"
Csak nehogy csöbörből vödörbe kerülj.
Én a párommal voltam, már szinte a kezdetektől. 11 éve vagyunk együtt. Szerettük egymást. Együtt akartunk lenni. Most minek sóhajtoztam volna otthon utána?
Ha nem akarsz otthon lakni a szüleiddel és ők nem tiltakoznak ellene, akkor menj hozzá. Ha nem tetszik ugyis vissza tudsz menni haza bármikor.
Ha azon gondolkozol, hogy "jaaajjj, mit gondolnak mások?" arra csak azt tudom mondani: ki a búbánatos francot érdekel? Rengeteg élet, köztük az enyém is tönkrement azzal, hogy azon agódtam, hogy mások véleménye érdekelt. Leszartam, hogy mit gondolnak, odaköltöztem a páromhoz és azóta is boldogok vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!