Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párkapcsolatban élő férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő férfiak! Mennyivel lövi meg a költségvetésetek mióta van barátnőtök, összevetve olyan időszakkal amikor szinglik voltatok?

Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 20:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%
De dolgozik, csak home officeba van :)
2021. márc. 10. 20:56
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
amikor a troll eteti a trollt :D Lenyűgöző!
2021. márc. 10. 21:23
 13/19 Lazy Lover ***** válasza:
Nem sokkal de nem számolom
2021. márc. 10. 21:28
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Bazsi, ugye vágod, hogy a kisfarkú haverod magától költ, nem kap számlát a csajtól? De szopd csak tövig, ha a farok nem undorít annyira, mint a vagina.
2021. márc. 10. 22:09
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Belegondolok, hogy nekem volt egy elvalt baratom - en is az vagyok -, O nemes egyszeruseggel egy fillert sem koltott ram. Adott a kerti termenyeibol ami neki felesleges volt. Tudta, hogy szerelmes vagyok. Ki is hasznalta a helyzetet.
2021. márc. 10. 22:35
 16/19 anonim ***** válasza:
250-et keresek, olyan 60-80 megy el a barátnőmre.
2021. márc. 11. 05:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Pár éve leálltam a klasszikus barátnőzésel, csak alkalmizom néha. Akik számomra tartós kapcsolatra elérhetőek lennének, nem igen érdekelnek, a fiatalabbaknál teperni meg nem nevettetem ki magam. Kb. 60-80 ezer körül lehet az, ami nem folyik ki így havonta. Ez megy szépen a nyugdíjalapba, mert élni nem csak szeretni kell, hanem tudni is. F50.
2021. márc. 11. 10:34
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csökkentek a költségek, ketten olcsóbb együtt élni - rezsi feleződik, házi koszt olcsóbb mint rendelni, stb. Ajándékozni nem annyira szoktunk, évi 1-2 kis értékű jelképes cuccot max, ennél a spórolás nagyobb.
2021. márc. 11. 13:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Jelen árak mellet kb 150 E egy ember eltartása havonta. Ha az ugye nem dolgozik, vagy gyes vagy egyéb ok miatt...

F v N most az tök mind 1. Eltartott személy.

Saját példa én fösuli után 1 évig nem találtam munkát. Ebben az időszakban annyi volt hogy, volt hol laknom, ennem aludnom...stb. Amióta van munkám az előbbieken kívül havi 200 E-ket költök magamra.

2021. márc. 12. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!