Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megtartani egy férfit hosszútávon?
kedves 7es nem megkeseredett csak megkomolyodott és az a helyzet hogy
TÖKÉLETESEN IGAZA VAN!!!!
sőt azon férfiak számára akik alkarnak gyereket meg tényleg komoly párkapcsolatot nem csak ilyen 1-2 éves azoknak az ilyen mentalitású nő az ideális.
Amelyik nő hagyja leépíteni/csicskáztatni/sémibe venni magát az inkább ellőbb mint utóbb koppan fog.
Megcsalják/elhagyják.
Ellenben akikért küzdeni kell azért a férfiak küzdenek is.
Plusz bónusz hogy az ilyenekről az alkalmi kapcsolatot keresők hamar lekopnak.
Mindenki annyit ér amennyiért a másiknak kínálja magát.
26f
3-as, 5-ös, 6-os, te bolond vagy. Beteg. Nagyon sajnálom a gyerekeidet...
Minek van egyáltalán a hatéves fiadnak telefonja?! Miért utólag tiltod le, miért nem szűrővel ellátott telefont adsz a kezébe, aminek a használatát felügyeled? Te komolyan azt gondolod, hogy egy 6 éves kisfiú magától érdeklődik ilyesmi iránt?
Az én szüleim nem éltek le együtt egy életet. Anyám pasiról pasira röppent, nincs előttem boldogösszetartószerelmipárminta, mégis tudom, hogy a 36 éves férfi, aki életem szerelme, soha nem fog lecserélni fiatalabb nőre. Igen, van az úgy, hogy férfiak elhagynak nőket, meg olyan is, hogy nők férfiakat. Miért vagy ennyire beteg? Te jó ég. Terápiába kell mennem az írásodtól. A gyerekeid érdekében kezeld az elcseszett házasságod, és ne ilyen elborult téveszmékkel igazold a félredgásaid létjogosultságát.
Kérdező! Szerintem csodálatos részedről ez a törekvés, hogy megőrizd a kapcsolatot! Sajnos nincs általános, minden helyzetre ráhúzható módszerem, és nem is érdemes azt hinnünk, hogy a teljes kontroll a kezünkben van. Amit megtehetsz, hogy minél szabadabban kiélvezed ezt az embert, és a lehető legtöbbet adod neki magadból. Amiken el szokott csúszni, az eltérő kötődési stílus, egymást bsztató minták, kommunikációs hiányosságok, érzelmi hozzáférhetetlenség, túlzott egybeolvadás... De hát ezeket már biztosan te is tudod. Nagyon szorítok nektek!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!