Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együtt maradnatok újdonsült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnatok újdonsült párotokkal?

Figyelt kérdés
Az esetek 90 százalékában izzadsag szagú. Nagyon orrfacsaroan büdös. Ha már kinő a szor és nem borotválja, akkor rettenetes. Deot nem használ, nem is ertem miért. Bekamuzta, hogy elhagyta. Persze azóta se vett.. tehát nincs neki amúgy sem. Furdeni fürdik. Nem ertem, nem érzi magán, hogy büdös....Kicsit kezd elegem lenni, hogy feltétlen kell e ilyen emberrel együtt lennem. Szívesen olvasom a tanácsaitokat!
2021. márc. 9. 12:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

A férjem sem deózik. De nem érzem büdösnek. (nem is szőrtelenít)

Amikor mégis megizzad annyira, hogy érezni, akkor szólók neki ő pedig elmegy tisztálkodni.

2021. márc. 9. 14:18
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
Vót' már ez a kérdés pár hete. Ha azóta is ezen nyivákolsz, de nem szólsz neki, nem veszel deót, nem is szakítassz, akkor mit akarsz?
2021. márc. 9. 15:57
 13/18 A kérdező kommentje:
Én meg nem talalkoztam igénytelen emberrel. Ha magatol nincs igénye, és multkor mondtam is neki hogy büdös, akkor leborotvalta, most miért nem volt rá képes? Azt hiszi nem érzem?
2021. márc. 9. 16:30
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A randik alatt is érződött, milyen büdös?
2021. márc. 9. 17:00
 15/18 A kérdező kommentje:
Igen. Aztán utána volt, hogy nem. De az kevesszer. Hiába jeleztem egyszer h az, akkor borotvált, fürdött. Mondjuk így nem volt büdös. Alapvetően az esetek 90 százalékában az.
2021. márc. 9. 17:17
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor szagold...
2021. márc. 9. 17:23
 17/18 A kérdező kommentje:
De a vicc, hogy minden büdös embert szid, akiről köztudott, hogy büdös.
2021. márc. 9. 17:27
 18/18 anonim ***** válasza:
67%

Nem. Ez kib@szott undorito.

Nemhogy parnak nem kene ilyen ember, de ha miniszterelnok lennek 30 nap fogdaval buntetnek minden igenytelen embert. Kiveve a hajlektalanokat

2021. márc. 10. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!