Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együtt maradnatok újdonsült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnatok újdonsült párotokkal?

Figyelt kérdés
Az esetek 90 százalékában izzadsag szagú. Nagyon orrfacsaroan büdös. Ha már kinő a szor és nem borotválja, akkor rettenetes. Deot nem használ, nem is ertem miért. Bekamuzta, hogy elhagyta. Persze azóta se vett.. tehát nincs neki amúgy sem. Furdeni fürdik. Nem ertem, nem érzi magán, hogy büdös....Kicsit kezd elegem lenni, hogy feltétlen kell e ilyen emberrel együtt lennem. Szívesen olvasom a tanácsaitokat!
2021. márc. 9. 12:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Könnyen lehet, hogy ő nem érzi. Valakinek erősebb a természetes testszaga, az nem megoldás, hogy folyamatosan dezodorokat használ. Ha tisztálkodása rendben van, akkor még megfelelő étkezés által lehet rajta javítani.
2021. márc. 9. 12:25
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél neki egy sprét.

Hányszor tusol egy nap?

2021. márc. 9. 12:26
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
De mi lenne, ha megmondanád neki, hogy “Józsi, ha megizzadsz nagyon erős a szagod és ez számomra kellemetlen. Nézd, vettem neked egy rexonát, kérlek használd minden reggel tusolás után.” ? Nem értem, hogy miért egyszerűbb szakítani, mintsem megmondani a problémát. :D Ha ő nem akar deót használni, akkor meg úgyis szakítani fogtok, de legalább megpróbáltad megoldani a problémát.
2021. márc. 9. 12:28
 4/18 A kérdező kommentje:
Elég gaz, ha meg nekem kell ezt mondani neki. Minden normális ember használ deot. Anyukaja nem tanitottta meg? Alap dolgok ezek. Igénytelen emberrel nem kötelező lennem.
2021. márc. 9. 12:30
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
De ez a randik során nem tűnt fel neked, kérdező??? :O
2021. márc. 9. 12:43
 6/18 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem is jobb jár ha egy ilyen lánykát mint te kérdező szakít vele,ha ezért képes lenne egy lányka szakítani vele.

Egy normális kapcsolat úgy tud működni ha mindent megbeszélnek egymással,senki se gondolatolvasó...

2021. márc. 9. 13:19
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vele maradnod, ha nem találod igényesnek. A saját hónalj szagát sok ember nem érzi magán, vagy őt nem zavarja. Mások véleménye meg hidegen hagyja.
2021. márc. 9. 13:20
 8/18 anonim ***** válasza:
78%

Én sem használok dezót mert a hónomalja rendszeresen begyulladt tőle. Helyette tali előtt alaposan megmosakszom, + parfüm.

Az is segít ha a szőrt leszedi hónaljban, könnyebb tisztán tartani magát. Ha fennhagyja akkor meg alapos csutakolás kell. Szőrösen is lehet ápoltnak lenni. Nem elég alapos a csávó szerintem.

2021. márc. 9. 13:33
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Mióta vagytok együtt? Mióta "tűröd"?
2021. márc. 9. 13:37
 10/18 anonim ***** válasza:
82%
Egyáltalán nem kötelező eltűrni. Amúgy sok igénytelen ember van. Van olyan ismerősöm aki nyáron is kötött pulcsit képes felvenni, nem deozik és a kocsiban le kell húzni az ablakot különben okádsz. Ő nem érzi, őt nem érdekli. Bamba... szerintem ha nincs igénye nem fogod tudni rávenni, viszont ha mégis akkor Oldspice...
2021. márc. 9. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!