Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ki milyen gyakran bújik össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki milyen gyakran bújik össze a párjával?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, hogy akiknél még több év után is gyakori az intim együttlét, őt hogyan tartják fenn a tüzet, szenvedélyt? Mi még csak másfél éve vagyunk együtt, majdnem minden nap összebújunk, ritka, amikor nem, mindkettőnknek nagy az étvágya. Mit lehet tenni annak érdekében, hogy ez a szenvedély sokáig megmaradjon, hogy még több év után is kívánjuk majd egymást? Ti mit tesztek ezért? Gyerekünk nincs és nem is lesz, akinek esetleg ez az indok az intimitás elmaradására, ez a "veszély" minket szerencsére nem fenyeget.
2021. márc. 8. 12:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%
Hirtelen mindenki milyen gyakorta szexel, más kérdéseknél meg mindig az a gond, hogy nincs szex, érdekes :D
2021. márc. 16. 15:26
 12/20 A kérdező kommentje:
Én is meglepődtem a válaszokon :D de örülök ha így van :)
2021. márc. 16. 15:30
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Heti 1-2. Függ attól is, hogy milyen a beosztàsunk. Neki is van, hogy éjjel jön haza, aztàn màsnap meg reggel megy màr, és én is szoktam később hazaérni, koràn menni. De van, hogy alig "talàlkozunk", még most sem, hogy home office van, mert pl. én lassan elkezdem a munkàt, ő meg sokàig alszik, mivel két napig éjjelbe nyúlóan dolgozott. Ha felébred, utàna bevàsàrol, míg én dolgozom, nem szereti hallgatni, meg kerülgetni a webkameràt. Utàna még molyol, és aztàn megy is a munkàba. Kb. azutàn van vége az én munkaidőmnek, mikor màr elment. És ma is éjszaka érkezik. Így nehéz összehozni. De ha öszebújunk, az minőségi. Meg mikor szünetelek (vagy ő van HO-ban és szünetel), vagy egyikünk sem dolgozik, akkor mennek a gesztusok egymàs felé, sokat ölelkezünk, akàr naponta többször elhangzik, hogy szeretjük egymàst, összemosolygunk, stb.
2021. márc. 17. 06:00
 14/20 anonim ***** válasza:
59%

A gyakori-statisztikát oszd el vagy öttel és megkapod a valós átlagot.

Mi heti 2x szexelünk, nekem több lenne az igényem (kb 4), de a barátomnak nem, depressziós sajnos és már nem huszonéves.

30N, 40F, 4 eve egyutt

2021. márc. 17. 06:55
 15/20 anonim ***** válasza:
Heti 5-8 alkalommal vagyunk együtt. ( 11 éves kapcsolat, (9,5 éve házasodtunk össze)). Csak akkor marad ki, ha valamelyikünk fáradt vagy beteg. Nem is tudom.... ez valahogy belső késztetés, szeretjük egymást, kívánjuk egymást, nagyon működik a kémia:) Sosem éreztem úgy, hogy akkor mi most kifejezetten teszünk azért, hogy megmaradjon a tűz, nálunk természetesen jön a vágy, a törődés, minden ilyesmi, nem kell erőltetni a dolgot.
2021. márc. 18. 01:12
 16/20 anonim ***** válasza:
24%
Már nem is emléxem, de ugatom a Holdat, annyira hiányzik egy p*na! 🐺
2021. márc. 24. 13:29
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a környezetemből kiindulva a gyerekszületés nem feltétlen jelenti az intimitás elveszítését, sőt, láttam példát az ellenkezőjére."

Az arányok azt mutatják már pedig, hogy szülés után a sok stressztől nagyon is tönkre megy a két fél közti kapcsolat.

2021. márc. 24. 15:25
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én egy gyerekért biztos nem áldoznám fel a libidónkat a szexualitás szent oltárán!
2021. márc. 24. 15:41
 19/20 anonim ***** válasza:
12%
Recsegjen, cuppogjon a p*na! Lassan mind meghalunk! Hülye aki nem használja ki az időt, amíg lehet döngetni!
2021. márc. 24. 15:44
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

A válaszokat olvasva mi vagyunk a legfrissebb pár, még csak 4,5 hónapja vagyunk együtt (1,5 hónapja költöztünk össze), szóval nem tudom, mennyire lesz hasznos a válaszom.

Nálunk szex az heti 1-2 van, van hogy két hetente 1, de ezeken kívül még én rendszeresen szoktam neki szájjal csinálni, szinte minden nap, hacsak nem vagyunk nagyon fáradtak. Nekem alacsonyabb a libidóm, szóval ez így mindkettőnknek teljesen megfelel.

Összebújás viszont nagyon sokszor van, minden este, minden reggel, meló előtt, meló után, főzés közben, beszélgetés közben, vagy amikor együtt fürdünk, akkor is.

Én 22/L, ő 21/F

2021. márc. 25. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!