Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ki milyen gyakran bújik össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki milyen gyakran bújik össze a párjával?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, hogy akiknél még több év után is gyakori az intim együttlét, őt hogyan tartják fenn a tüzet, szenvedélyt? Mi még csak másfél éve vagyunk együtt, majdnem minden nap összebújunk, ritka, amikor nem, mindkettőnknek nagy az étvágya. Mit lehet tenni annak érdekében, hogy ez a szenvedély sokáig megmaradjon, hogy még több év után is kívánjuk majd egymást? Ti mit tesztek ezért? Gyerekünk nincs és nem is lesz, akinek esetleg ez az indok az intimitás elmaradására, ez a "veszély" minket szerencsére nem fenyeget.
2021. márc. 8. 12:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%

Naponta, mindkettőnknek fontos a testiség nem csak szexuális értelemben. A legkönnyebb módja, hogy a másik megnyugodjon és feltöltődjön.

Egyébként a környezetemből kiindulva a gyerekszületés nem feltétlen jelenti az intimitás elveszítését, sőt, láttam példát az ellenkezőjére.

(26/N és 27/F három éve együtt, ha számít)

2021. márc. 8. 13:01
 2/20 A kérdező kommentje:
Számít igen, köszi a választ :)
2021. márc. 8. 13:09
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Én 10 éve vagyok együtt a feleségemmel. Mondhatjuk, hogy mázlink van egymással, mert a mai napig összebújunk, még tévézés közben is. Az intim együttlétek száma sem csökkent, fáradtságtól függően heti 3x-4x biztosan van szex.

Különösebb titkunk nincsen, ugyanúgy rendszeresen eljárunk szórakozni, kirándulni, utazgatni stb. Meg tudunk beszélni a mai napig mindent és az apró kis figyelmességek sem koptak ki.

Nekünk sincs gyerek és nem is lesz, de én is láttam ellenpéldát az elméletedre, sok boldog gyerekes család van, ahol fent tudták tartani az egyensúlyt.

34F

2021. márc. 8. 13:23
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

8,5 éve együtt.

1,5 éves gyerek mellett heti 4 alkalom.

Regebben, gyerek előtt bőven, volt, hogy stressz miatt csak heti 2.

A jelenlegi a valós igényünk, amit ha kiegyensúlyozott az életünk, akkor meg is tudunk valósítani.

Amit teszunk: sok bók, napközben is van kontaktus, ölelés, simogatás, szexre utaló celzasok: fogdosas itt - ott, szóban karcekodas.

Igyekszünk nem csak este szexelni. Például van, hogy hétvégén altatja a lányunkat, mire végez én szexi fehérneműben várom a hálóban...

Emellett a testünkre is figyelünk, nem változott "rossz" irányba (pl hízás).

2021. márc. 8. 13:35
 5/20 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket :)
2021. márc. 8. 13:42
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

3 éve vagyunk együtt. Heti 2x van szex, ennyi az igény neki is, nekem is. Eleinte se erről szólt a kapcsolat, sőt, ő férfiként jelezte is, hogy amúgy az "átlagnál" alacsonyabb a libidója, hogy már az elején letisztázhassuk a dolgokat. Hála égnek nekem ez a mennyiség tökéletes, sokszor van, hogy teljesen eltérő a beosztásunk és csak 1-1 órára találkozunk egy nap otthon.

Összebújás minden nap van. Filmezés közben, alvás közben is ölel hátulról. Ha elmegy mellettem a lakásban megsimogat, megpuszil. Csók is van többször egy nap, szex közben csókolózás is.

Ha előre enged az utcán, megsimogatja a hátam. Ha megyünk valahová, fogja a kezem. Ha villamoson vagyunk, közel áll hozzám és sokszor átölel. Tehát intimitás az nagyon nagy mennyiségben van. Nekem is, neki is fontos.

22L és 24F

2021. márc. 8. 14:14
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
7 éve vagyunk együtt, átlag heti 4 alkalomra jön ki az együttléteink száma. Mindig is nagy étvágyunk volt, tény hogy a kapcsolat elején ennél is több volt, de az összeköltözésünk óta beállt erre.
2021. márc. 8. 14:58
 8/20 anonim ***** válasza:
13%

Heti 4 az mióta nsgy étvágy? Napi 2,azt esetleg annak hívnám, de ha belegondolunk egy fix altatás utani, meg egy reggeli vagy ha van lehetőség egy napkozbeni az nem túl sok.

Másfél éves gyerek, napi 1-2 nalunk. Nincs kimaradás, nagyon szeretünk szexelni. Napkozben is utalások, erintesek és az sem árt ha szerelmes az ember és kivanja a párját.

2021. márc. 8. 16:06
 9/20 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket, nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokaknál ilyen jól működik a dolog :) Várok még válaszokat, ill. tanácsokat, hogy hogyan tartható fenn a tűz :)
2021. márc. 8. 16:11
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

5 éve vagyunk együtt, általában naponta-kétnaponta. :)

Kívánjuk egymást, élvezzük az együttléteket, csak akkor marad ki pár nap, ha valamelyikünk extrém fáradt, stresszes vagy menstruálok.

2021. márc. 8. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!