Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen gyakran tud találkozni a párjával? Ti hogyan viselnétek ha nem tudnátok találkozni két hétig a párotokkal?
Figyelt kérdés
2018. nov. 12. 19:01
1/9 anonim válasza:
Fél évig nem láttam... kibírtuk. Hiányzott, de sok dolgot kellett tenni ami lefoglalt.
2/9 anonim válasza:
8 hónapig nem tudtunk találkozni. Persze nagyon nehéz volt, de életben tartottuk a tüzet, csak erősítette a szerelmünket.
3/9 anonim válasza:
Távkapcsolatban kezdtük, 2-3 hetente töltöttünk együtt egy hétvégét, illetve 2-3 havonta elutaztunk valahová együtt, így ment ez másfél évig, utána költöztünk csak össze. Nagyon jól bírtam, sose volt gondom belőle, nem vagyok egy tapadós vagy túl ragaszkodó alkat, amíg nem találkoztunk, addig simán elfoglaltam magam a többi fontos dologgal az életemben (karrier, barátok, hobbik). Ráadásul még csak nem is beszélgettünk minden nap, volt, hogy kimaradtak napok, a napi értelmetlen fleszínes chatelgetés (egyikünknek sem ad semmit egy kapcsolathoz a chat vagy a telefonálás) helyett például hetente Skypeoltunk hosszabban, azokon a hétvégéken, amikor nem találkoztunk. Rajta kívül eddig még kb. senki nem értette, hogyan lehet valaki szerelmes úgy, hogy közben nem igényli az állandó kapcsolattartást, de mi szerencsére nagyon egy hullámhosszon vagyunk, így ebben is megegyeztek az igényeink.
4/9 anonim válasza:
Megfelelően érett férfira és nőre van ehhez szükség
5/9 peca1000 válasza:
12 éve most, hogy együtt élünk.
Mióta táppénzen van hetek óta, és én is otthonról melózok, mindíg látom. Kicsit már uncsi :)
2 hetet simán kibírnék, végre pihennék :)
6/9 anonim válasza:
Mi a távolság miatt csak a hétvégéken tudunk találkozni. Bár volt olyan is, hogy én kórházban voltam, vagy ő ment fesztiválozni, ilyenkor kimaradt egy hétvége. Minden rendben a kapcsolatunkkal.
23/N, 26/F
7/9 anonim válasza:
Minden hètvègèt együtt töltünk,hètközben meg minden alkalmat megragadunk napi szinten,hogy ha csak öt percre is,de összefussunk.Nekünk ez a normális.Volt olyan,akit pár hetente láttam,mondjuk neki meg is voltak a maga kis kifogásai,amit nem csíptem.Nem 500 kilomèterről volt szó,hanem kb.50-ről...de mindegy.A lènyeg,hogy itt kölcsönösek az èrzelmek.
8/9 anonim válasza:
Elején heti 2x, 2 év utan tudtunk összeköltözni. Sokszor hiányoztunk egymásnak és egyre nehezebb volt a másik nélkül aludni. Mi mindketten egyformán ragacsok voltunk (de csak egymással, korábbi partnerrel nem), nekünk igy volt jó.
9/9 anonim válasza:
Távkapcsolatban kezdtük 2-3 hetente találkoztunk. Közben nagyon sokat beszélgettünk, telefonon, Skype-on, chaten, de azért így is nehéz volt. Amióta egy városba kerültünk, szinte minden egyes nap találkozunk. (Két éve együtt is élünk, úgyhogy pláne.) Nekünk nagy igényünk van a másik fizikai közelségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!