Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi okozhatja, hogy valaki együtt él a párjával, közben ilyen gyakran a szüleihez utazik?
Adott egy pár, 10+ éve együtt, esküvő előtt, gyerektervezés közben.
Egyikük heti 2-szer nem megy haza munkából, hanem a szüleihez megy, és másnap onnan megy dolgozni. Ha beteg, akkor 1-2 hetet tölt a szüleinél. Ha a párja beteg, akkor is a szüleihez megy arra a hétre.
Szerintetek ez normális? Mi okozhatja?
Szülőknek a világon semmi bajuk, életerős, makkegészséges, fiatalos dolgozó emberek.
A kérdésben szereplő pár 30 éves egyébként.
Tutira van vkije. Az mindent megmagyaraz. A szulohoz viszi fel. Ok az alibi.
Ezt 98%.
N/34
Én a tesója vagyok, és a nővéremről van szó.
Múlt héten beteg volt, egész héten itthon wellnessezett, pénteken hazament, aztán tegnap megint megjelent, mert hogy most a párja beteg, úgyhogy közölte hogy ezen a héten is itt lesz.
Nekem ez nagyon fura, de nem mond rá semmit, ha rákérdezek... egyszer mondott annyit, hogy nálunk jobb a gyógytea, ami van, de azért ez nem magyarázat :D
7 éve laknak együtt, azóta ez megy...
Nem hoz ide senkit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!