Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy szoktathatnám le erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szoktathatnám le erről a páromat?

Figyelt kérdés
Párom úgy fogja a kanalat, villát, hogy így rámarkol. Tehát nem a hüvelyk meg a mutató ujjával, ahogy az óvodában tanítják, hanem az egész kezével rámarkol. És a levest nem maga felé kanalazza, hanem visszafele. Szóltam már neki, azt mondta náluk így fogta mindenki, ő ezt szokta meg. De így annyira illetlen, szerencsére nem járunk éttermekbe, meg max a szüleihez, barátokhoz megyünk vendégségbe, de ott is úgy szégyellem, hogy nem tud normálisan enni. Azt mondták hagyjam rá, ne legyek házisárkány. Ettől házisárkány lennék?? A gyerekre se hagyom rá, ha rosszul fogja a kanalat (óvodában dolgozok), gyerekkorában kellett volna a szüleinek megtanítani... Tényleg hagyjam rá? Mást nem zavarna?
2021. febr. 27. 18:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem nagyon gáz, ha valaki nem tud evőeszközt használni. Gondolom, másban is megnyilvánul, hogy műveletlen.

Nem kell hozzá semmilyen extra képesség, egy kis oldafigyeléssel korrigálhatná. Egy beszélgetést megér.

Ezek az apróságok, amik miatt idővel egy asztalhoz ülni nem lesz kedve a kérdezőnek.

2021. febr. 27. 19:50
 12/19 A kérdező kommentje:
Egyébként nem műveletlen, és a családját se mondanám parasztosnak, de egyszerű emberek az tény. Páromnak asztalos végzettsége van, és egy vállalkozást vezet.
2021. febr. 27. 19:58
 13/19 anonim ***** válasza:
61%
Én megbeszélném vele, nagyon gáz.
2021. febr. 27. 20:02
 14/19 anonim ***** válasza:
43%

Latszik hogy hol tart a mai vilag ha ilyen pedagogusok nevelik a gyerekeket mint te...

Sose szerettem kessel villaval "rendesen" enni, felvagom magamnak a dolgokat aztan csak villaval eszek, kest alrebb rakom. En eleg hamar kipicsaztalak volna ha egyszer is ram szoltal volna. Nem azert keres a pasid 10x tobbet hogy te a pedagogus fizeteseddel a szadat jartasd

2021. febr. 27. 20:02
 15/19 anonim ***** válasza:
41%

Elég proli családból jöhetett a drága, de ahogy itt elnézem, két-három válasz kivételével a többiek is azok, hánynom kell, komolyan.

Nekem kimondottan tetszett, amikor a lányom pl. először hazahozta ebédre a barátját, és a srác szépen, kifinomultan evett. De mondjuk én a szülői házban is ehhez szoktam, férjemnél is, szóval én biztosan sárkány lennék, és rászólnék, vagy nagyon kiábrándulnék belőle.

2021. febr. 27. 20:26
 16/19 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy hagyományos etikett szerint a levest magunktól elfelé illik kanalazni...
2021. febr. 27. 21:49
 17/19 anonim ***** válasza:
60%
Nekem apukám orvos, anyukám tanár, nem esznek baromi szépen, de szégyellnivaló sincs rajta. Engem viszont nem tanítottak meg szépen enni, nem fogom a kanalat marokra, de késsel alig tudok bánni, bal kézzel még most is nehezen teszem a számba a kaját villával, de annyira gázul éreztem magam amikor a párom családja otthon úgy eszik mint a királyok, egy morzsa nem esik félre, én meg nem tudtam a szintet hozni. Nem arról van szó, hogy malackodok, szépen ettem, de nem úgy ahogy az etikett mondja, ezért gyakoroltam. Mostmár nagyjából megy. A párom nem szólt meg érte, néha nevetett amikor az utolsó szem rízst is simán megettem kés segítsége nélkül :D de úgy éreztem, kiábrandító lehet. Megértem a kérdezőt, de b*sztatni nem kell ezért a párunkat. Szólj neki, mutasd meg hogy szép és ennyi. Azért mégsem erőszakos vagy bunkó, csak egy kicsit furi xD
2021. febr. 27. 23:38
 18/19 anonim ***** válasza:
77%
Hagyd ott. Olyaz érdemel aki úgy szereti ahogy van
2021. febr. 28. 00:40
 19/19 anonim ***** válasza:
66%

A gyerekre se hagyom rá, ha rosszul fogja a kanalat - a párod NEM gyerek.

Remélem, hamar rájön, milyen irányításmániás vagy és kidob a fenébe.

2021. febr. 28. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!