Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kis mellem van és barátom előtt szégyenkezek most
Nem hazudok, nem trollkodok ezzel a kiírással. Szerintem nem lenne senkinek vicces ha viccnek szántam volna.
Amúgy meg nem nagyon látott. Melltartóba voltam mindig. Az meg hogy sose vette le a melltartót az azért volt mert tudta nagyon jól hogy szégyenlős vagyok és tiszteletben tartotta. Ezért is gondoltam hogy meg merem mutatni magam ha már ennyire megértette hogy szégyenlős vagyok. Aki kérdezte hogy fürdőruhában nem látott..stb azoknak üzenem hogy szivacsos fürdőruhát használok és nem kivágott...ha kint voltam a parton mindig törölközővel takartam. A vízben meg nem nagyon kivehető és jobban éreztem magam ha nyakig benne voltam a vízben.
A többieknek meg köszönöm hogy bíztattok...jól esik hogy valakiknek sikerült elfogadni magukat és van remény hogy én is el tudom fogadni magam.
ne már, ha ennyire önbizalomhiányosak vagytok minek nektek párkapcsolat?
egyébként gondoljatok bele, egy kispéniszű férfi ennek a 10000-szeresét éli át, és nekik ténylegesen nem létezik megoldás, nektek viszont legvégső esetben is ott a szilikon implantátum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!