Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek? Kis mellem van és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kis mellem van és barátom előtt szégyenkezek most

Figyelt kérdés
Együtt élek a barátommal és mivel pici a mellem mindig is szégyenlős voltam. Sose látta...1év után rá vettem magam hogy együtt fürdök vele. És mikor meglátta kiröhögött meg poénkodott hogy milyen pici mellem van. Eddig mindig Melltartóba voltam. Úgy gondoltam, most már biztos elfogad ennyi közös élmények után. De most nagyon szégyenlem magam.
2021. febr. 23. 01:05
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Nem hazudok, nem trollkodok ezzel a kiírással. Szerintem nem lenne senkinek vicces ha viccnek szántam volna.

Amúgy meg nem nagyon látott. Melltartóba voltam mindig. Az meg hogy sose vette le a melltartót az azért volt mert tudta nagyon jól hogy szégyenlős vagyok és tiszteletben tartotta. Ezért is gondoltam hogy meg merem mutatni magam ha már ennyire megértette hogy szégyenlős vagyok. Aki kérdezte hogy fürdőruhában nem látott..stb azoknak üzenem hogy szivacsos fürdőruhát használok és nem kivágott...ha kint voltam a parton mindig törölközővel takartam. A vízben meg nem nagyon kivehető és jobban éreztem magam ha nyakig benne voltam a vízben.

A többieknek meg köszönöm hogy bíztattok...jól esik hogy valakiknek sikerült elfogadni magukat és van remény hogy én is el tudom fogadni magam.

2021. febr. 23. 15:14
 22/26 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, hogy mennyire rosszul esett, szerintem ő is zavarba jött a helyzettől, és rosszul reagált, nagyon fontos, hogy megbeszéljétek. Hidd el, hogy tudja mekkora a melled, és nem zavarja, sokkal rosszabb, hogy takargatod teljesen feleslegesen.
2021. febr. 23. 18:22
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyanok is akiket egyáltalán nem érdekel a mellméret. Engem az se zavarna, ha csak két szúnyogcsípésed lenne. Sőt, a kolis szobatársam kifejezetten jobban szereti a kis melleket. 21/f
2021. febr. 23. 19:36
 24/26 anonim ***** válasza:
19%
Az én válaszom nem lesz túl hasznos, bocsi. Inkábbcsak azokhoz szól, akik szerint kamu kérdés. Mi is együtt lakunk a barátommal, igaz, mi még csak 3,5 hónapja vagyunk együtt, de ő se látott engem soha melltartó nélkül. Szex közben mindig pólóban vagyok, sima melltartóban egyszer látott, illetve, ha együtt fürdünk, mindig bikini van rajtam.
2021. febr. 24. 12:32
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
#24 Pszichologus latott mar?
2021. febr. 24. 13:39
 26/26 anonim ***** válasza:
50%

ne már, ha ennyire önbizalomhiányosak vagytok minek nektek párkapcsolat?

egyébként gondoljatok bele, egy kispéniszű férfi ennek a 10000-szeresét éli át, és nekik ténylegesen nem létezik megoldás, nektek viszont legvégső esetben is ott a szilikon implantátum

2021. febr. 25. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!