Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek? Kis mellem van és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kis mellem van és barátom előtt szégyenkezek most

Figyelt kérdés
Együtt élek a barátommal és mivel pici a mellem mindig is szégyenlős voltam. Sose látta...1év után rá vettem magam hogy együtt fürdök vele. És mikor meglátta kiröhögött meg poénkodott hogy milyen pici mellem van. Eddig mindig Melltartóba voltam. Úgy gondoltam, most már biztos elfogad ennyi közös élmények után. De most nagyon szégyenlem magam.
2021. febr. 23. 01:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is kisebb melleim voltak 15-16 évesen, ezert amikor először "pettingig" jutottunk, nem mertem levenni a pólómat, az alatt engedtem tapizni :D Mondjuk mindketten szűzek voltunk. Azóta C-s a mellem, de már a 2. alkalommal levettem a pólómat, annyira próbált bíztatni és elmondta hogy neki így is tetszem. Nem tartom helyes reakciónak a kiröhögést, lehet nevetéssel feszültséget oldani, de sokszor csak növeled vele 😅
2021. febr. 23. 06:45
 12/26 anonim ***** válasza:
87%

mondjuk azt nehezn tudom elkepzelni, h egy evig hogy nem latja valaki a csaja melleit. hogy szexeltetek? mindig rajtad volt a melltarto es sosem vetted le, o meg azt mondta, oke? strandon nem voltatok? otthon sose voltal elotte poloban melltarto nelkul? sose akarta megsimogatni a melleid? nem furdtel meg elotte?

azert az latszik ruhaban is, h valakinek kicsik a mellei, tehat gondolom tudtataban volt, hogy nem D kosaras mellekre kell szamitania.

szerintem kamu az egesz, ilyen taplo ferfi nincs. de ha nem kamu, akkor en azonnal szakitakenek vele.

2021. febr. 23. 07:32
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

"Képzeld szerettem volna műcicit de mindenki úgy van vele hogy természetes a legszebb...stb."

Kivéve téged, hisz nem tudod elfogadni a természetes méreted.

2021. febr. 23. 07:52
 14/26 anonim ***** válasza:
87%
Tehát barátodnak nem tetszik az alakod, ráadásul bunkó módon ki is nevet amikor levetkozol előtte. Miért van veled? Csak üríteni? Szerintem nem ez az egyetlen probléma a kapcsolatban, nyisd ki a szemed!
2021. febr. 23. 09:01
 15/26 anonim ***** válasza:
3%
KAMU troll
2021. febr. 23. 09:03
 16/26 anonim ***** válasza:
31%

13 asnal a pont.

Ha neked bajod van a ciciddel, akkor miert nem csinaltatod meg? Akkor majd az irigyek azt mondjak hogy jaj fuj mucicid van, a pasik nagy resze meg meg lesz bolondulva erted mert sokkal szexibb leszel mint a csajok tobbsege. Akkor is rosszul fogod erezni magad azok miatt akik rosszat mondanak, de legalabb nyíltan felvallalod az hogy nem tetszett, megcsinaltattad.

2021. febr. 23. 09:11
 17/26 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon bunkó egy barátod van. Ezek után le fogsz merni előtte vetkőzni legközelebb h kiröhögött? Vagy maradsz előtte ruhában ahogy eddig tetted? Engem kiröhögött volna többet meg sem mutattam volna neki! Tudod kinn röhögjön.....hat ne a barátnőjén
2021. febr. 23. 10:09
 18/26 anonim ***** válasza:
Engem pl. egyáltalán nem érdekel a mellméret, ha valakivel randizok, a szilikonostól kifejtetten viszolygok. Inkább legyen kicsi, de természetes mint nagy, de szilikonos. Ne szégyenkezzél, a természet mindenkit más-más külső jegyekkel látott el, ha gúnyolódik a mellméreteden, de kezdjél el gúnyolódni a farok méretén, hogy lássa, hogy milyen fájdalmas (majdnem biztos vagyok abban, hogy valahol átlag alatt van)
2021. febr. 23. 10:16
 19/26 anonim ***** válasza:
76%

Hogy szexeltetek? Melltarto maradt? Eszebe sem jutott neki lefejteni rolad? Ez azert fura...Osszekoltozol valakivel, de semmi bizalom..

Amugy nekem is kis melleim vannak, de szeretem igy magam, mert ahhoz kepest szep formasak!

A parommal 4 honapnyi ismerkedes utan jottunk ossze es rogton lefekudtunk. Eszemben sem jutott olyasmi, hogy takargassam magam! Mindig dicser, hogy pont ugy szeret ahogy vagyok es imadja a melleimet is! Mindig simogatja, puszilja oket..

Amugy szerintem ahhoz nem kell levetkozni, hogy tudja kb. mekkorak a melleid...Tudta o jol, hogy nem dinnyeket rejtegetsz, valoszinuleg azert poenkodott, mert latta rajtad, hogy feszengsz.

Ettol fuggetlenul eleg nagy paraszt. En nem maradnek vele, te pedig fogadd el magad olyannak amilyen vagy!

2021. febr. 23. 10:51
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

Keress normális pasit aki téged tart etalonnak.

A külső igenis számít, szóval ha valaki a nagy melleket szereti, akkor legyen nagymellűvel.

A kicsi melleket is szinte ugyanannyian szeretik, keress olyat, akinek tetszel.

Nekem AAs mellem van, de a párom imádja. Őt a nagy mellek taszítják, főleg a műanyag.

Ha valaki a rózsát szereti, akkor rózsát ültet a kertjébe. Ettől még nem lesz a liliom kevésbé szép.

2021. febr. 23. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!