Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kis mellem van és barátom előtt szégyenkezek most
mondjuk azt nehezn tudom elkepzelni, h egy evig hogy nem latja valaki a csaja melleit. hogy szexeltetek? mindig rajtad volt a melltarto es sosem vetted le, o meg azt mondta, oke? strandon nem voltatok? otthon sose voltal elotte poloban melltarto nelkul? sose akarta megsimogatni a melleid? nem furdtel meg elotte?
azert az latszik ruhaban is, h valakinek kicsik a mellei, tehat gondolom tudtataban volt, hogy nem D kosaras mellekre kell szamitania.
szerintem kamu az egesz, ilyen taplo ferfi nincs. de ha nem kamu, akkor en azonnal szakitakenek vele.
"Képzeld szerettem volna műcicit de mindenki úgy van vele hogy természetes a legszebb...stb."
Kivéve téged, hisz nem tudod elfogadni a természetes méreted.
13 asnal a pont.
Ha neked bajod van a ciciddel, akkor miert nem csinaltatod meg? Akkor majd az irigyek azt mondjak hogy jaj fuj mucicid van, a pasik nagy resze meg meg lesz bolondulva erted mert sokkal szexibb leszel mint a csajok tobbsege. Akkor is rosszul fogod erezni magad azok miatt akik rosszat mondanak, de legalabb nyíltan felvallalod az hogy nem tetszett, megcsinaltattad.
Hogy szexeltetek? Melltarto maradt? Eszebe sem jutott neki lefejteni rolad? Ez azert fura...Osszekoltozol valakivel, de semmi bizalom..
Amugy nekem is kis melleim vannak, de szeretem igy magam, mert ahhoz kepest szep formasak!
A parommal 4 honapnyi ismerkedes utan jottunk ossze es rogton lefekudtunk. Eszemben sem jutott olyasmi, hogy takargassam magam! Mindig dicser, hogy pont ugy szeret ahogy vagyok es imadja a melleimet is! Mindig simogatja, puszilja oket..
Amugy szerintem ahhoz nem kell levetkozni, hogy tudja kb. mekkorak a melleid...Tudta o jol, hogy nem dinnyeket rejtegetsz, valoszinuleg azert poenkodott, mert latta rajtad, hogy feszengsz.
Ettol fuggetlenul eleg nagy paraszt. En nem maradnek vele, te pedig fogadd el magad olyannak amilyen vagy!
Keress normális pasit aki téged tart etalonnak.
A külső igenis számít, szóval ha valaki a nagy melleket szereti, akkor legyen nagymellűvel.
A kicsi melleket is szinte ugyanannyian szeretik, keress olyat, akinek tetszel.
Nekem AAs mellem van, de a párom imádja. Őt a nagy mellek taszítják, főleg a műanyag.
Ha valaki a rózsát szereti, akkor rózsát ültet a kertjébe. Ettől még nem lesz a liliom kevésbé szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!