Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szakítanátok a párotokkal, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a párotokkal, ha úgy megütné magát párszor amikor elborul az agya, hogy annak nyoma marad?

Figyelt kérdés

Pl ökölel üti magát arcon úgy hogy elesik vagy tegnap pl úgy verte a saját mellkasát ököllel hogy belilult egy két helyen.

Nagyoj ritkán borul el így. Senki mást soha nem bántott még. Max bútort eltört. Viszont magát szokta igy bántani. Kb kethavonta vagy harom havonta elöjön egy ilyen. Idén pl tegnap volt az elsö. Elötte talán december elején borult ki.

2021. febr. 22. 17:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg egyiken mentálisan instabil gyenge idegzetű emberrel vagy együtt? 😕 Te jó isten...
2021. febr. 22. 17:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szakítanék, dühkezelési problémája van, nem lehetetlen, hogy te leszel egyszer a célpont.
2021. febr. 22. 17:35
 3/12 anonim ***** válasza:
92%

Meg kellene tanulnia másképpen levezetni a feszültségeit vagy belső konfliktusait stb.

Venni vmi boxzsákot vagy bármi.

Ez csak vmi tévesen berögzült magatartás.

Gondolom az anyja csak akkor figyelt fel räha vmi baj erte amugy meg hanyagolva erezhette magát

2021. febr. 22. 17:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Te mikor leszel kék, zöld?
2021. febr. 22. 17:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem jönnék össze mentálisan instabil emberrel.
2021. febr. 22. 17:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Kezeltesse magát. Idegbeteg, önsanyargatásra hajlamos, sőt - benne van.
2021. febr. 22. 17:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Még olvasni is ijesztő...Ez nem normális, szerintem.
2021. febr. 22. 17:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Idő kérdése, hogy mikor üt téged.
2021. febr. 22. 22:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a múltkor láttam a villamoson egy bácsikát, aki ütötte magát, meg verte a fejét az ablakba és üvöltött,hogy mennyire fáj. Hát, voltunk egy páran, de senki nem gondolta egy pillanatra se, hogy normális, pedig voltak tiszta pillanatai. A válaszom, nyilván szakítanék. Alapvetően jól vagyok egyedül, de ha párt akarok, akkor igyekszem abból a szűk rétegből választani, aki még épp elméjű ebben az országban.
2021. febr. 23. 01:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Párom is ilyen... :( nagyon elkeseredett vagyok mikor megtörténik. A legutolsónál megmondtam neki, hogy elfogom hagyni, akkor megígérte, hogy többé nem fordul elő. Azóta tényleg nem is volt ilyen eset.

3 éve vagyunk együtt, nálunk kb félévente történt ilyen, amikor már nagyon sok ideje tartott egy veszekedés és vagdalkoztunk. Ilyenkor elborul az agya és üti a fejét, a falat, asztalt stb... Azt mondta rám sose emelne kezet és ezt én is így gondolom.

2021. febr. 23. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!