Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért ti szakítanátok a párotokkal? (bővebben lent)
Szakítani nem szakítanék, de ahogy olvasom elég fiatalok vagytok, ő meg azt se tudja mit akar. Először gyűjtse már össze azt a pénzt a tanyára és majd megbeszelitek! Én maximum hetvegi háznak fogadnék el tanyát, nem élnék ott soha.
Nagyon romantikusan hangzik, de azért az se olyan egyszerű. . Pl mindenféle keppen terepjáró kell, mert ha a tanya valahol a műúttol 5 kmre van földúton, akkor csak egy ilyennel lehet közlekedni. Meg azért szerintem ezt még ő se gondolta át teljesen.
Én kimennék hozzá /vele külföldre, hiszen ez neked is jó lehetőség, és később vissza lehet térni a közös jövő témájához.
Legrosszabb esetben ti szetmentek, de legalább lesz egy kis pénzed a külföldi melobol, meg tapasztalat, és akkor egyedül is donthetsz Mit kezdesz ezekkel. ..
"menjünk külföldre dolgozni, mivel az ő szülei ott vannak és jól keresnek... kölcsön is kellett az anyukájáéknak"
Itt valaki kamuzik. Vagy a faszid, vagy a szülei, vagy te.
Ne hagyd hogy belerangasson hulyesegekbe.
Mi kulfoldon elunk a felesegemmel, o itt szuletett, szulei is ide valosiak.
Viszont sokszor mondogatja hogy milyen jo lenne Magyarorszagon elni, stb. Ha hallgatnek ra akkor most ott laknank 0 forinttal a zsebunkben mert o magyarul nem tud, munkat nem talalna es kesobb meg sirna hogy menjunk mashova lakni. Most van munkank, gazdagok nem vagynk de megelunk a penzunkbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!