Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért esik ennyire rosszul,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esik ennyire rosszul, hogy a barátom nem ajánlotta fel, hogy kifizeti a szerelőt? Többi lent

Figyelt kérdés

Több, mint egy éve vagyunk együtt a barátommal, fél éve együtt is élünk az ő lakásában. És elszakadt a mosógép tömítése, amikor én mostam es az alkatrész meg a szerelés nem volt olcsó, ami az én fizetésem egy ötödet jelenti, az övének kb az egy húszadat. Azt nem lehet tudni, hogy mitől szakadt el a tömítés, de amúgy 8 éves már ez a mosógép... Mindegy, azonnal mondtam, hogy természetesen kifizetem a felét. Aztán ma jött a szerelő és megcsinalta, én nem voltam ott, a barátom fogadta és miután megcsinalta a szakember és elment a barátom elkezdte mondogatni, hogy a szerelő szerint én csináltam valamit rosszul, de mindegy nem fontos, mondjuk jó sokba került ez így, de hagyjuk stb... Egy szóval elkezdett ilyen félmegjegyzeseket tenni, amiből az jött le nekem, hogy engem hibaztat. Így inkább az összes költséget átvallaltam, mert azt éreztem, hogy engem okol. De ez meg nekem esett nagyon rosszul. Így is ki vagyok neki szolgaltatva. Az hogy az ő életszinvonalanak az 50%-at álljam, lényegében az egész fizetésemet elviszi. Hobbira nem költök, ő lovagol, online TRX edzést csinál, síel, biciklizik stb, utazni nem utazok (mondjuk most nem is lehet), de tavaly nyáron is mindig olyan belföldi utakat szerveztem magunknak, aminek a felét én is tudtam fizetni (a legdragabb ilyen 35ezer Ft volt kettőnknek). Ez elég rosszul esik, hogy tudom, hogy az exét külföldre vitte egy hétre, tengerpartra meg minden, fizette a repjegyet, Szigetre vett maguknak bérletet, holott a nő hozzá hasonlóan keresett.

Tudom, hogy nem kellene ilyen anyagiasnak lennem, meg nem is arról van szó, hogy én nem akartam kifizetni, igenis bűntudatom volt és én mindig megfizezem a tartozasaimat, de ennyi idő után jól esett volna, ha legalább egy gesztust tesz.

Mindegy, igazából csak jó volt ezt kiírni magamból.

2021. febr. 2. 21:37
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
#30 Nem tudom, hogy miből szűrrted le, hogy én védem. Az akárhány milliós fizetése meg most sem később sem lesz tényező, hiszen a mellékelt ábra is mutatja, hogy nincs és nem is lesz hozzá közöm. Nekem az van, amit én megkeresek.
2021. febr. 3. 15:28
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

31: kérdező, igazából majdnem tökmindegy is, hogy ki mennyit keres. A háztartási gépeket együtt használjátok, szóval normális kapcsolatban szerintem ezeket a költségeket meg szokás felezni.

Az csak még jobban elrondítja a barátodat itt, hogy ennyivel többet keres nálad, és minimális gáláns vagy férfias gesztust nem volt képes tenni egy ilyen totál pitiáner helyzetben. Szerintem hagyd ott a fenébe a csávót.

2021. febr. 3. 19:19
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen xarevő pasim lenne ekkora kereset ellenére, tuti otthagynám az anyjába.
2021. febr. 4. 06:03
 34/38 A kérdező kommentje:
Mindenki nyugodjon le. Tegnap kiborult a bili és végül a szakítás mellett döntöttünk.
2021. febr. 4. 07:11
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el kérdező, ezzel csak magadnak tettél jót.

Sajnos vannak ilyen kretének. Még jobb most, mintha évek múlva, talán már egy gyerekkel jutottatok volna el ide...

2021. febr. 4. 07:37
 36/38 anonim ***** válasza:
69%
Ja persze, épp egyik napról a másikra már szakítottatok is. Troll vagy tényleg.
2021. febr. 4. 09:36
 37/38 A kérdező kommentje:
#36 Azért voltak már előzmények, de ez volt az utolsó csepp, amit nem tudtam elfojtani, így kitalaltam és úgy festett közben, hogy ő nem igazán ismeri el, hogy jogos az én kiakadasom. Egyszerűen nem veszi komolyan, én meg mondtam, hogy most nem hagyom elbagatelizalni a dolgot, ő erre nem mutatott konstruktivitast, így mondtam, hogy akkor ennyi. Már intézem a lakáskeresest. Nem tudom, hogy mi az elfogadott prrotokollja a szakítasbak, tudomásom szerint kb 5 mp az időtartama a dolognak, amíg kimondom, hogy akkor ennyi, vége. Persze, ha calaki beszédproblemas, akkor hosszabb ideig is elhuzodhat, de azért ez nem tart napokig.
2021. febr. 4. 10:12
 38/38 anonim ***** válasza:
69%

37.

Mindkettőtöknek jobb lesz. Ő a pénze miatt úgyis talál mást (ez sajnos garantált), te pedig szintén találhatsz, ha megfelelő a személyiséged.

2021. febr. 4. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!